1 € 1 USD 4,0456miercuri 03 mar 2021
Versiune
Mobile
Vai
mitg [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 14:34
+5/7
Atat de uluitoare ca nu reies din trailer.
Dacă aș scoate un album „White is King” în US...
Nyk1 [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 14:38
+11/17
...probabil aș fi considerat drept rasist și linșat de BLM.
Gata, m-ati convins...
Sparafucile [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 14:41
+6/14
George Floyd trebuie beatificat. Iar Iisus Christos care, se stie, a fost cam albotei, s-ar cuveni sa aiba decenta si sa faca un pas in spate.
Blah
Luk [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 14:42
+6/14
Blah, blah, blah, Black, blah blah, Matter etc
blah
>>>>
GemstonePig [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 15:25
+5/13
mda, de aia toate fotografiile puse pe faisbuc si instagram de madam Geizi sunt editate sa para mai alba
"White is King" vs "Black is King"
animatron [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 19:39
+5/11
A devenit ridicol si deja are tenta rasista, toata aceasta agitatie a "afro-americanilor" de a se catara pe scara "valorilor" culturii "pop" fara sa dovedeasca substanta si sub pretext de "antirasism".

Cum ar suna daca un militant american alb ar declara ca "euro-americanii incearca sa reconstituie legaturile lor cu Europa, continent de care au fost separati la un moment dat" ?!

Am urmarit o dezbatere la un post tv american despre mostenirea genetica a negrilor din USA, o emisiune doar pe jumatate serioasa (avea o doza mare de divertisment, pt ratiing).

A fost socant sa aud de la dna geneticiana afro-americana, o citez din memorie, 'nu ne intereseaza monstenirea caucaziana pe care o avem noi negrii din America, ne intereseaza doar Africa si ce ne vine de acolo" !

Puneti un alb, genetician, sa spuna " nu ne intereseaza mostenirea genetica africana pe care o avem noi albii, ne intereseaza doar ce am primit de la europeni"!
Politia gandirii ar fi imediat la usa lui cu pancarte si urlete despre "rasism" !

Persoane ca Beyonce se ascund in spatele "explorarii artisticie" pentru a-si ascunde narcisismul, ignoranta, au dreptate persoane cu adevarat "africane" din Africa sa critice ideile fanteziste ale dnei afro-americane.

Ca e artist, om de stiinta, agricultor, un om oarecare are valoare pentru ideile si munca sa, nu pentru ca e "afro-american" sau de vreo rasa anume.

Vietile tuturor conteaza, nu doar ale unora, iar discriminarea "pozitiva" a negrilor americani nu trebuie sa conduca la dispret si agresivitate fata de majoritatea alba.
Dacă are succes
Observatory [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 19:40
+3/9
sa cumpere numai aia de culoare , ei primesc ajutoare gratuite ca sunt putorile care trag economia jos și criminalitatea sus...
Isus Christos
jcjc [utilizator], Sâmbătă, 1 august 2020, 20:56
-2/8
S-a născut în Orientul Mijlociu, așa că numai alb nu a fost.
comenteaza