1 € 1 USD 4,0148vineri 22 ian 2021
Versiune
Mobile
Saracele DSP-uri, chiar mi-e mila intr-un fel :))
Marionette [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 10:02
+3/9
DSP-urile sunt niste institutii unde politicienii arunca pile/amante/sotii/veri/nepoti sa ia un salariu bun fara sa faca nimic. In plus, daca ai initiativa in DSP-uri, inginer constructor cum esti, ospatar, asistent de medicina veterinara sau orice s-a nimerit sa fii poti lua spaga de la operatori corecti.
Sa stii ca esti de 30 de ani in acelasi birou, cu totul clar pe ce urmeaza sa fie, sa stii ca nu ai nimic de facut, nu ai nici o indatorire si sa cada aceasta pandemie pe tine e Cosmarul Suprem.
Institutia DSP exista doar pentru sifonarea banului public in favoarea pilelor politice. Nu va mai crizati ca nu are baze de date, ca nu stiu ce sa faca, ca nu raspund la telefoane, ca se imbolnavesc chiar ei de Covid (astia ar trebui sa fie un fel de CDC din SUA ultraprofesionisti)!!!
Pun pariu ca habar n-au cati sunt bolnavi, cati mor in realitate de covid, cred ca 1000-1500 de bolnavi sunt cifrele pe care le pot da ei la maxim, daca suna altii nu mai raspund.
Cred ca mult mai multi sunt bolnavi nestiuti in casele lor si mor nestiuti de covid.
Pe putin zilele astea sunt 500 morti pe zi de covid si se va ajunge la 2000-3000 (echivalent spania/italia) in noiembrie.
Multumim lui Nelu Tătărelu
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 10:42
+1/7
Haosul e total. Medicul de familie te trimite la indolentii de la DSP, DSP la spital si tot așa. Cea mai MARE BĂTAIE DE JOC la adresa miilor de infectati si a familiilor lor. Despre legislatie - ce sa spunem? FAcuta de niste incompetenti din MS, taiweori de frunze la caini, angajati pe salarii nesimtite pe baza de relatii, pile si nepotisma.
Parere
AndreiVV [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 10:50
0/6
Articolul contine doar punctul de vedere al medicilior de familie si contine unele concluzii care nu sunt conform legislatiei actuale si situatiei de fapt.
Va recomand sa consultati si reprezentantii medicilor specialisti si a CAS inainte de publicarea articolelor pe aceasta tema.
Haideti sa vedem si partea buna!
Jegul Cristian Ioan [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:09
-6/6
Panademia nu se va incheia anul acesta, poate nici in prima parte a lui 20-21. Asa ca DSP pate ca va avea timpul necesar sa isi pun la punct procedurile si sa rspunda corect, din februarie pina acum a fost prea scurt timpul!
Ca doar nici metroul de Drumul Taberei nu s-a facut de pe o zi pe alta!
Eu cand am spus ca LEGEA facuta de PNL si PSD e **
Radoh [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:12
+8/8
a sarit lumea pe mine ca am ceva cu PNL, cand de fapt problema era faptul ca legea e facuta cu picioarele, de idioti

au stat 3 luni cu legea in parlament si au facut o idiotenie INTENTIONAT ca sa ii faca pe oameni sa staea in case

cum sa spui in lge ca un bolnav de covid trebuie sa isi ia un document dar sa nu spui CINE si in ce conditii il elibereaza???

ei au zis sa 'MEDICUL CURANT' da documentul dar cine e ala cand tu NU esti internat????

Nu au spus cine e, au lasat asa in bataie de joc. astia ar trebui scosi cu forta din Parlament
Mi-a placut intro-ul
Vaka [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:52
0/4
Imaginea aproape "Dali" a gramezilor de pilosi scurgandu-se printre mese si birouri sub presiunea Cosmarului Suprem, m-a uns la suflet.
Din pacate enormitatile cu care ne-ai obisnuit "500 morti pe zi" strica ceea ce putea fi un comentariu de foarte buna calitate.
Aşa e în RO
MIKI@ [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:58
+3/5
Întotdeauna, când ai o altă părere sau vrei să semnalezi ceva ori să aduci critici unor probleme stringente, sar unii postaci atotştiutori pe tine şi te fac cu "ouă şi oţet". În ţara asta, dacă ai alte opinii imediat eşti considerat a fi cu "ceilalţi" cu tabăra opusă, sau mai rău....troll, anti..neo...etc!
Aceştia nu au ceva de comentat legat de subiect, nici nu au propria părere (pentru că sunt tute), ei stau la pândă doar să combată pe cei care nu sunt de acord cu subiectul.
Acelasi vinovat
galeo [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 15:47
0/0
Tot PeeSeeeDeee e de vina
HAOS TOTAL
jidanul [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 16:00
0/2
Guvernul haosului, nu stie stanga de ce face dreapta, bietii oameni sunt de vina ca sau imbolnavit de COVID-19. Pentru ce trebuie plimbati de la o institutie la alta, cand spitalul unde a fost internat si tratat poate sa emita concediu medical pe care sa-l trimita la DSP-uri si dat omului care il duce la lucru, platindui-se concediul medical si gata
comenteaza