1 € 1 USD 4,0969joi 26 nov 2020
Versiune
Mobile
Pai trebuia condamnata cu executare !
Idealistu [utilizator], Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, 21:27
+14/18
Adica iei spaga de la studenti ca-i promoezi, indiferent de pregatirea lor, ca apoi sa omoare cativa nefericiti, iar domnii judecatori ii dau cu suspendare. Se vede ca judecatorii considera spaga, un normala. Probabil ca se da si la in mediul lor. Tanti asta n-are ce cauta in medicina, daramite sa conduca un spital.
corect!
Kvothe [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 2:21
+4/4
chiar daca fapta in sine (spaga) e de suspendare, consecintele pot fi foarte grave, cum ai zis tu, pot muri oameni.. se pare ca judecatorii inchid ochii cand le convine..
Sinceritate ??
Gargara3 [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 8:06
+3/5
”Cu aceeași sinceritate voi sta la dispoziția pacienților ca și până acum, cu aceeași implicare în momentele acestea de pandemie". zice dna infractoare Traducere: ”Cu aceiasi sinceritate si buzunare larg deschise voi sta la dispozitia studentilor care vor sa promoveze, cu aceiasi implicare le voi da examenul, daca vor marca banul corespunzator” Romania este culmea prezumtiei de nevinovatie, tara unde o condamnata penal in prima instanta isi pastreaza locul de munca si functia pe care a folosit-o pentru a face infractiunea si se ocupa de sanatatea unui judet, ba mai apare si pe toate canalele media sa ne explice cum devine treaba cu pandemia.Halal !
..banu', ochiu' dracului..
mgexpert [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 12:14
+1/1
Dragne-ar fi să scăpăm de penali.. Măcar niște halate cu dungi, acolo.. dacă tot le dau cu suspendare.. Pentru șpăgi de mii de euro, indulgență maximă, iar pentru babele care vând te-miri-ce, pe sub mână, ca să-și ducă traiul de zi cu zi, cătușe. Dreptate-i asta ? Noi vrem egalitate, dar nu pentru căței..
comenteaza