1 € 1 USD 4,0405marţi 19 ian 2021
Versiune
Mobile
S-a flescait viteazul mos.Sa-l vedem in puscarie
Plagarus [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 21:24
+16/38
Ce mic si jalnic a fost acest megaloman in mandatul 45 USA
BLM si Antifa vor incerca provocari, au interes
animatron [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 21:39
-19/37
Pana la acea patrundere in Capitoliu a catorva sute de protestatari nu a existat nici un fel de violenta de asemenea natura in demonstratiile dreptei americane.

Dimpotriva, sute de mitinguri au fost desfasurate extraordinar, adesea cu mii sau zeci de mii de participanti entuziasti (spre deosebire de anemicele pro-Biden).

Exista o campanie inversunata a stangii americane, o continua propaganda in cel mai pur stil sovietic stalinist, de "demonizare" a adversarului.

Formula a fost foarte simpla, dovedita eficienta de la Lenin incoace.

-mai intai declari adversarul politic ca fiind practic un "dictator", un "fascist", un "Hitler".
nu are importanta daca ai "dovezi", le fabrici tu in presa si pe retele sociale, scoti din context, etc.

-afirmi apoi ca "Hitler a castigat alegeri libere", deci pare logic ca "noul Hitler" ar putea castiga si el, sugerand astfel ca vor exista consecinte la fel de apocaliptice ca cele pe care le-a avut regimul national-socialist din Germania.

-ulterior ramane sa convingi zeci de mii de activisti si milioane de electori ca "scopul scuza mijloacele" si ca scopul de a-l impiedica pe "noul Hitler" sa ajunga la putere scuza orice, chiar si frauda electorala sau cenzura libertatii de exprimare.

5 ani de astfel de propaganda nu au reusit decat sa sporeasca numarul de americani care au votat cu Trump (peste 11 milioane in plus fata de 2016).

L-au votat nu doar pe "omul" Trump (controversat), au votat contra dictaturii "cancel culture", "woke", "rasism sistemic", cursuri de "dezalbire", a masurilor marxiste cerute de extremistii de stanga ca AOC (fosta chelnerita ajunsa deputata PD).

Trump nu e decat un punct de focalizare a furiei unei jumatati din electorat contra ideilor socialiste care au contaminat medii elitiste din America.
Nu se aplica in NOrd Vest
xolv [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 21:46
-13/31
Revolutia anarhist proletara continua in Portlans Seattle..
Pe bune? pe 6 ianuarie voiai revolutie.....
GeorgeSb [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 21:59
+12/24
Cat de perfid e acest orangutan....zilnic declara altceva, in functie de cum sufla vantul. Pacat ca nu s-a injectat cu clor, poate i-ar fi facut bine.
Reactie si apoi contrareactie !
Cugetator [utilizator], Miercuri, 13 ianuarie 2021, 22:50
-12/20
Acum extremistii socializanti democrati , silesc intregul partid democrat sa atace fara frane pe inca actualul presedinte Trump si poate vor reusi prin uriase presiuni inclusiv asupra unor republicani ,sa obtina condamnarea politica a lui Trump. Are loc chiar acum investigarea actiunii nesabuite a unui redus grup de partizani care au intrat in Capitoliu, dar nimeni nu va mai investiga desfasurarea celor mai contestate alegeri din istoria SUA. Nu ar fi fost imposibila deschiderea si numararea voturilor prin posta din statele controversate, dar acum a devenit imposibila. Nu cred insa ca se va reusi de democrati o transformare socialista rapida a acestei mari democratii si contrareactia se va dezlantui la alte alegeri, cand conditiile fraudarii si in special pandemia chinezeasca vor inceta !
Mda
TheFaime [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 9:41
+12/14
too little too late
Ai uitat de bengazi
enache22 [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 12:30
+10/10
De emailurile lui Hillary si de laptopul lui Hunter Biden. Bravo trumpusor, penibil pana la capat.
comenteaza