1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021
Versiune
Mobile
de departe
..13 [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 8:25
0/2
cel care trebuie urmarit cu mare atentie, dupa parerea mea, este Ghinea - astept cu mare interes finalizarea PNRR. O sa fie cu mult sange in USRPlus si cred ca se va termina si cu capete prabusite in tarana...

Zau ca se poate!

Pe de alta parte sa dai mereu la ghioalele lui ND sau la cele mai fine ale dnei Clotilde mi se pare ca dovedesti din plin ca nu intelegi nimic din ceea ce se intampla in administratia locala si cat de adanci sunt tentaculele #ciumeirosii in institutiile publice.

Eliminarea raului nu se face daca ii dai pe astia de o parte ca sa vina ai nostri, mandrii ca brazii, ci aducand competentii in pozitiile de decizie si bagand continuu carbuni pe foc.

Dar sa nu uit remarcabila linistea ce domneste la Cotroceni - acolo se pare ca se urmareste cu maxima atentie si incordare cum doarme justitia sub un palmier ca e caldura mare. Nu deranjati, se vegheaza si se gandeste chiar daca este vacanta/concediul mare! Astept totusi cuvintele solemne sau poate chiar si un comunicat catre popor care sa inflacareze cetatenii in apararea statului de drept! Nu uit 10 AUGUST!
comenteaza