SUA: Harry şi Meghan i-au adus un omagiu virtual prinţului Philip - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0492joi 13 mai 2021

SUA: Harry şi Meghan i-au adus un omagiu virtual prinţului Philip

de I.B. Sâmbătă, 10 aprilie 2021, 2:12
- a A+
Imagine
Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au adus un omagiu prinţului Philip, care a încetat din viaţă vineri, pe site-ul organizaţiei lor Archewell, în timp ce speculaţiile curg în privinţa participării cuplului la înmormântarea din Marea Britanie, transmite AFP.


Pe un fundal întunecat, un singur mesaj în relief, scris cu litere albe: "În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021", a fost afişat pe site-ul web al Archewell, organizaţia de caritate şi de producţie audiovizuală fondată de cuplu anul trecut.

"Vă mulţumim pentru devotament ... ne veţi lipsi foarte mult" se arată în tributul virtual adus bunicului prinţului Harry.

Prinţul Philip, care s-a stins în pace la vârsta de 99 de ani în Castelul Windsor de lângă Londra, a doborât în 2009 recordul de longevitate al consorţilor monarhilor britanici, deţinut până atunci de Charlotte, soţia regelui George al III-lea.

Anunţul morţii sale a declanşat numeroase speculaţii în presă cu privire la participarea la funeraliile din Marea Britanie a cuplului Harry - Meghan, care locuieşte în prezent în Los Angeles, potrivit Agerpres .


5562 de afisariUite ca
Luk [utilizator], Sâmbătă, 10 aprilie 2021, 20:39
+2/2
Uite ca omul a luat decizia corecta si nu isi ia scorpia la inmormantare. Frumos din partea lui, rusinos ca i-a permis actritei sa ii ponegreasca familia.
Bullshit
Luk [utilizator], Sâmbătă, 10 aprilie 2021, 10:21
+1/5
Prostanacii astia n-au niciun dusman, se descalifica singuri si n-au nevoie de nimeni pentru asta :))
Doar nu i-au impins dusmanii sa-si balacareasca familiile in public.
inca 8 comentarii comenteaza