FOTO Val de critici după ultima postare a Madonnei: Cum apare fiica cea mare a artistei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD miercuri 12 mai 2021

FOTO Val de critici după ultima postare a Madonnei: Cum apare fiica cea mare a artistei

de Red. Life Luni, 12 aprilie 2021, 8:51
- a A+
Imagine
​Madonna are o activate peste măsură în ultima perioadă pe contul personal de Instagram, iar recent artista a publicat o imagine alături de fiica sa cea mare, Lourdes. În vârstă de 24 de ani, "Lola" și-a atras critici serioase după postarea în care apare alături de mama sa.

Lola și Madonna s-au lăsat fotografiate, iar un aspect din respectiva postare le-a atras fanilor cel mai mult atenția: fiica în vârstă de 24 de ani a cântăreței apare neepilată.

Imaginea a atras multe comentarii acide din partea internauților, cei mai pudici reproșându-i Lolei modul în care a apărut pe Instagram.

În vârstă de 62 de ani, Madonna are șase copii (Lourdes Maria Ciccone, Rocco Ritchie, Mercy James, Stelle Ciccone, David Banda, Estere Ciccone) și a fost căsătorită în două rânduri: cu Sean Penn (1985-1989) și Guy Ritchie (2000-2008).

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)
9507 afisariIstoric vorbind
Utilizator5 [utilizator], Luni, 12 aprilie 2021, 11:46
+8/8
Nu in toata lumea se practica epilarea.
Nu stiu in antichitate pe vremea Romei, dar in vremurile recente epilarea, spalatul erau mai frecvent intalnite in Orientul mijlociu, la musulmani, decat in Europa medievala, la musulmani de exemplu se recomanda epilarea si au tot felul de ritualuri de spalat picioarele, inainte de rugaciune, spalat dupa sex etc
In Europa dupa caderea imperiului Roman, era multa mizerie, oamenii se spalau foarte rar, unii o data, doua in viata, apoi o data, de doua ori pe an. Jegul era perceput de unii ca ceva bun, ce protejeaza de boli pielea.
”Maiestatea sa pute ca un animal sălbatic”, mărturisea ambasadorul rus în Franța despre Ludovic al XIV-lea. Ludovic al XIV despre care se zice ca a facut baie de doua ori in viata sa.
Isabela a Castilliei s-a spalat si ea de doua ori, la nastere si la nunta.
Britanicii duhneau si ei in India, de radeau indienii de cum puteau trimisii majestatii sale.
Nimeni nu a fost si nu e perfect.
probabil.
Ismail Paine de circ [utilizator], Luni, 12 aprilie 2021, 9:23
+4/14
.. sa nu fie violata. arata veverita si o iau violatorii la fuga.
inca 1 comentariu comenteaza