VIDEO Darius, cel mai mare iepure din lume, a fost furat. Recompensa pe care o oferă proprietara pentru găsirea lui - Hotnews Mobile
1 € 1 USD joi 13 mai 2021

VIDEO Darius, cel mai mare iepure din lume, a fost furat. Recompensa pe care o oferă proprietara pentru găsirea lui

de Redactia Marţi, 13 aprilie 2021, 18:45
- a A+
Imagine
​​Poliţia din Anglia are de rezolvat un caz neobişnuit după ce Darius, cel mai mare iepure din lume, a dispărut de acasă în weekend, scrie ABC News.

Iepurele din rasa gigant continental care deţine recordul Guinness pentru dimensiunea sa (1,29 metri) a dispărut din ţarcul său din Stoulton (Worcestershire), iar poliţia a făcut un apel pentru returnarea lui.

"Credem că iepurele gigant continental a fost furat din ţarcul lui din grădina de pe proprietatea stăpânilor lui, în noaptea de sâmbătă, 10 spre 11 aprilie", a transmis West Mercia Police într-un comunicat. "Iepurele este cu adevărat unic, de fapt are 129 centimetri şi a fost premiat de Guinness Record pentru că este cel mai mare iepure din lume".


Annette Edwards, stăpâna lui Darius, a făcut apel pe reţelele de socializare şi oferă 1.000 de lire sterline oricui poate ajuta la recuperarea animalului.

"O zi foarte tristă. Darius deţinător al recordului mondial Guinness a fost furat din casa lui. Poliţia face tot posibilul pentru a afla cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este acum prea bătrân pentru a se împerechea. Aşa că, vă rog, aduceţi-l înapoi", a scris femeia.

Darius deţine acest record de 11 ani, după ce Guinness Book of World Records i l-a oferit pe 6 aprilie 2010. (News.ro)
4146 de afisarinasol
tcvl [utilizator], Marţi, 13 aprilie 2021, 20:08
+3/3
ținând cont că furtul e pă Anglea, mă îndoiesc că se va întoarce acasă. Ar trebui investigat pe la magazinele din zonă cine a cumpărat în ultimele 3 zile tăvi mari, condimente , sticle de vin
Iepuroiul Darius
Dalla [utilizator], Marţi, 13 aprilie 2021, 19:01
+1/1
Darius nu a fost furat. A dat doar o fuga in tarile ortodoxe cu ouale de ciocolata care i-au ramas dupa Pastele catolic... Ca la ortodocsi nu prea se mananca astea, ci cele fierte si vopsite. Pana la Paste se intoarce acasa.
inca 2 comentarii comenteaza