​​VIDEO Actriţa Helen McCrory, cunoscută din "Peaky Blinders" şi trei filme "Harry Potter", a murit la vârsta de 52 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0492miercuri 12 mai 2021

​​VIDEO Actriţa Helen McCrory, cunoscută din "Peaky Blinders" şi trei filme "Harry Potter", a murit la vârsta de 52 de ani

de V.M. Sâmbătă, 17 aprilie 2021, 0:23
- a A+
Imagine
Actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul "Peaky Blinders" şi trei filme "Harry Potter", a murit la vârsta de 52 de ani, a anunţat vineri soţul ei, actorul Damian Lewis, informează News.ro.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, el a scris: "Cu inima frântă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata femeie care este Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor".

"A murit aşa cum a trăit. Fără teamă", a adăugat Lewis.Născută la Londra, pe 17 august 1968, Helen McCrory şi-a început cariera în teatru. A jucat cu Royal Shakespeare Company şi Almeida Theatre, dar şi la Donmar Warehouse, în regia unora ca Roger Michel şi Sam Mendes.

A jucat în numeroase producţii de televiziune, între cele mai recente, "Peaky Blinders", show de succes lansat în 2013 în care interpreta rolul mătuşii Polly.

Pe marile ecrane a putut fi văzută, între altele, în "Casanova", "The Queen", "Becoming Jane", "Flashbacks of a Fool", "Hugo" şi "Skyfall".
6825 de afisariFrumoasa femeie,exceptionala...
gigiN [utilizator], Sâmbătă, 17 aprilie 2021, 5:59
+6/6
...actrita ! Dumnezeu sa o odihneasca !
comenteaza