Vlad Voiculescu: PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul / Viceprimarul Horia Tomescu încă nu are dreptul de semnătură / Voiculescu afirmă că timp de 100 de zile în care ar fi trebuit să fie viceprimar nu a primit atribuţii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0492miercuri 12 mai 2021

Vlad Voiculescu: PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul / Viceprimarul Horia Tomescu încă nu are dreptul de semnătură / Voiculescu afirmă că timp de 100 de zile în care ar fi trebuit să fie viceprimar nu a primit atribuţii

de I.B. Duminică, 18 aprilie 2021, 13:24
- a A+
Imagine

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a vorbit, duminică, despre candidatura la funcţia de viceprimar al Capitalei şi susţinerea lui Nicuşor Dan, însă a precizat că "PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul". Voiculescu afirmă că, timp de 100 de zile, nu a primit atribuţii şi singurul lucru pe care l-a putut face au fost "mici analize". Voiculescu anunţă că nici în ziua de astăzi viceprimarul Hoaria Tomescu nu are drept de semnătură şi nu se poate ocupa de spitale, multe dintre acestea fiind în continuare conduse de către manageri puşi de Gabriela Firea sau chiar Sorin Oprescu, potrivit News.


"Au trecut aproape 100 de zile de când am fost ales (...) în care nu am primit atribuţii şi nu am putut să fac decât mici analize pe care aş fi putut să le fac stând acasă pe canapea, câutând pe internet. Asta este tot ce am putut să fac în 100 de zile la Primărie, pentru că PNL şi Nicuşor Dan nu şi-au ţinut cuvântul şi nu şi l-au ţinut până astăzi, ăsta este adevărul adevărat", a declarat, duminică, la Pro TV Plus, Vlad Voiculescu, vorbind despre alegerile locale.

Voiculescu susţine că "viceprimarul Horia Tomescu, care este medic, încă nu are dreptul de semnătură pentru a se ocupa, printre altele, de spitalele din Bucureşti care au aceeaşi conducere, de pe vremea doamnei Firea, a domnului Oprescu".

"Sunt mandate aproape fără final, fără sfârşit", a adăugat Voiculescu.

Acesta a precizat că nu regretă plecarea la Ministerul Sănătăţii.

"Am considerat că a fost o decizie bună să merg la Guvern, la Ministerul Sănătăţii acolo unde puteam să fac mai multe", a ai declarat Voiculescu.

În decembrie 2020, Vlad Voiculescu a renunţat la funcţia de viceprimar al Capitalei pe care ar fi urmat să o ocupe şi a cărei preluare a fost tergiversată din cauza unor contestaţii în instanţă.13742 de afisariSpre deosebire de tine, Nicusor Dan...
MakeRoGreatAgain [utilizator], Duminică, 18 aprilie 2021, 13:34
+19/53
... a avut intelepciunea de a nu se lua la tranta cu PNL pentru a se putea focusa pe lucrul cel mai important pentru el, dar in special pentru bucurestenii care l-au votat: Sa incerce sa rezolve problemele grave ale Bucurestiului: mai intai caldura, apoi traficul, apoi proiectele de infrastructura si dezvoltare.

Nu e suficient sa fi bine intentionat, e necesar sa ai totusi un minim de abilitate de comunicare. Politica inseamna compromisuri. Scopul final este de a putea ajunge sa faci binele promis oamenilor, chiar si daca trebuie sa faci unele concesiii sau sa-ti calci pe propriul orgoliu.
L-a facut mama (si unchiul) primar, ministru, etc
CezarN [utilizator], Duminică, 18 aprilie 2021, 13:32
+18/70
Dar in profesia ta (care o fi aia oare?) ce realizari ai pana la varsa asta?
Ca de smioracit vad ca te smiorcai peste tot ca nu ai prins si tu un os de ros pa la stat. Dar cand nu ai fost la stat, unde ai lucrat, ce realizari ai avut?
inca 35 de comentarii comenteaza