FOTO O femeie s-a prezentat la vaccinarea anti-Covid în rochie de mireasă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD miercuri 12 mai 2021

FOTO O femeie s-a prezentat la vaccinarea anti-Covid în rochie de mireasă

de S.J. Luni, 19 aprilie 2021, 10:35
- a A+
Imagine
O femeie s-a prezentat la vaccinarea împotriva coronavirusului în rochie de mireasă după ce recepția la nunta sa a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Insider .

Sarah Studley, o rezidentă a statului american Maryland, și soțul ei s-au logodit în 2019 și erau pregătiți să se căsătorească anul trecut, făcând deja planuri printre care și o recepție cu 100 de invitați, potrivit Baltimore Sun .

Însă Studley s-a trezit în situația a zeci de mii de mirese din întreaga lume ale căror planuri au fost date peste cap de pandemie.

Cuplul a organizat în cele din urmă o ceremonie restrânsă cu 8 invitați și au anulat recepția programată vara trecută din cauza îngrijorărilor privind răspândirea coronavirusului.

Pentru a face haz de necaz, Studley a hotărât să își poarte rochia de mireasă la centrul de vaccinare din orașul Baltimore, Maryland, unde s-a inoculat săptămâna trecută.

"În loc să lase rochia sa frumoasă pentru nunta anulată din cauza pandemiei să atârne în dulap, Sarah Studley a purtat-o la vaccinare", a scris University of Maryland Medical System pe Twitter.


Fotografiile o arată pe Studley îmbrăcată în rochia de mireasă despre care femeia a declarat pentru televiziunea locală WJZ că a reconvertit-o pentru a fi "o rochie de recepție pentru vaccinare".

"Pentru mine a fost o celebrare", a declarat aceasta. "Au fost atâtea momente dificile în timpul pandemiei, atât de multe lucruri care au fost anulate, rochia această reprezintă speranța dacă nu altceva".

Citește și:


3094 de afisariIi cam place
gogu70 [utilizator], Luni, 19 aprilie 2021, 10:44
+7/9
Shaorma,.... bravo ei, era clar in grupa de risk
"you look gorgeous, Sarah"
qwerasdf [utilizator], Luni, 19 aprilie 2021, 10:39
+3/3
pff...

americanii si standardele lor de sanatate si frumusete...
comenteaza