Lider USR PLUS Iaşi: Românii se aşteaptă ca premierul Cîţu să fie un catalizator al echipei guvernamentale, şi nu o frână, cum a fost până acum - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0800sâmbătă 08 mai 2021

Lider USR PLUS Iaşi: Românii se aşteaptă ca premierul Cîţu să fie un catalizator al echipei guvernamentale, şi nu o frână, cum a fost până acum

de Redactia Marţi, 20 aprilie 2021, 12:37
- a A+
Imagine
Co-preşedintele USR PLUS Iaşi deputatul Monica Berescu susţine că românii se aşteaptă ca premierul Florin Cîţu să fie un catalizator al echipei guvernamentale, şi nu o frână, cum a fost până acum.


"Românii se aşteaptă ca premierul Cîţu să fie un catalizator al echipei guvernamentale şi nu o frână, cum a fost până acum. Florin Cîţu este premierul unui guvern de coaliţie şi trebuie să înţeleagă şi să îşi asume acest lucru. Deciziile pe care le ia premierul trebuie mai întâi discutate în şedinţă de către liderii coaliţiei", a declarat pentru News.ro co-preşedintele USR PLUS Iaşi, deputatul Monica Berescu.

Ea consideră că românii şi-au pus speranţe mari că guvernul va face reforme şi că premierul va facilita implementarea lor, chiar dacă unele pot fi "inconfortabile".

"Miniştrii USR PLUS au demonstrat ce înseamnă transparenţa cu adevărat. Vlad Voiculescu a publicat lista tuturor centrelor de vaccinare şi a decis ca toate concursurile pentru Casele Judeţene de Sănătate să fie filmate. La rândul său, Cristi Ghinea a avut zeci de ore de dezbateri publice pentru PNRR. Şi acestea sunt doar două exemple. Mă aştept ca toţi miniştrii, inclusiv premierul să aplice principiul transparenţei în instituţiile de care sunt responsabili", a mai spus co-preşedintele USR PLUS Iaşi, deputatul Monica Berescu.


841 de afisariAlta...
Cataleya [utilizator], Marţi, 20 aprilie 2021, 13:15
+4/6
...care se erijeaza in purtatorul de cuvant al TUTUROR romanilor.
De unde stie ea ce vor TOTI romanii , din moment ce doar 4,5% din TOTI romanii au votat cu USR-PLUS?
Vorbeste de trasparenta?
Am vazut ce "transparent" a fost ministrul Nasui cu "recomandata securista".
Iar in legatura cu activitatea lui Ghinea, e atat de "transparenta" incat nimeni nu stie exact ce face si cu ce se ocupa.
Iar despre falsul lui Voiculescu dn registrul respectiv, o sa mai aflati inca multe, cat si despre "transparenta" afacerilor doamnei fosta secretar de stat Andreaa Moldovan cu concernele farma!

Sunteti doar niste babe plangacioasee care aruncati orice vina pe spatele altora, incercand sa pareti niste ingeri imaculati.
Lumea s-a lamurit de mult cu voi, daca tot va place sa vorbiti in numele tuturor romanilor.
O soluție posibilă
BEDE [utilizator], Marţi, 20 aprilie 2021, 13:07
0/4
USR să renunțe la a mai avea miniștri și secretari de stat și să lase PNL acele posturi, oferind un sprijin condiționat, amenințând cu moțiunea de cenzură pentru măsurile rele pe care le-ar adopta guvernul. Așa poate ar avea USR o șansă să câștige mai multe locuri la următoarele alegeri. Dar dacă se poartă așa cum o fae VV, atunci USR își reduce șansele.
inca 7 comentarii comenteaza