Cristina Neagu s-a retras temporar de la echipa națională - Adrian Vasile: "Trebuie să fim mai exacți fără ea" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0492joi 13 mai 2021
Handbal feminin

Cristina Neagu s-a retras temporar de la echipa națională - Adrian Vasile: "Trebuie să fim mai exacți fără ea"

de Silviu Dumitru Miercuri, 21 aprilie 2021, 21:18
- a A+
Imagine
România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin, după ce a trecut de reprezentativa Macedoniei de Nord (68-42 la general). După meciul disputat miercuri, în deplasare, selecționerul Adrian Vasile a anunțat că cea mai bună jucătoare a "tricolorelor", Cristina Neagu, a hotărât să se retragă temporar de la echipa națională.


​"E important să înțelegem cum e să jucăm fără Cristina. Am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim mai exacți fără Cristina.

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare (n.r. la Euro) vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage.

Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsesc o echipă și mai bună. Nu este ceva definitiv", a declarat Adrian Vasile, la conferința de presă.

România nu se va baza pe Cristina Neagu în preliminariile Campionatului European, unde va întâlni Austria și Danemarca, în această toamnă.2539 de afisariNiciun comentariu
comenteaza