Tensiunile Rusia-Ucraina. Iohannis anunță convocarea CSAT: Îi asigur pe români că suntem pe fază - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0492miercuri 12 mai 2021

Tensiunile Rusia-Ucraina. Iohannis anunță convocarea CSAT: Îi asigur pe români că suntem pe fază

de Redactia Joi, 22 aprilie 2021, 13:07
- a A+
Imagine
O ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) va fi convocată săptămâna viitoare pe tema tensiunilor Rusia-Ucraina, a anunțat joi președintele Klaus Iohannis, care susține că autoritățile din România "sunt pe fază". "Situația este îngrijorătoare (...) Să nu își imagineze cineva că stăm și așteptăm informații de la alții. Nu, noi dăm informații altora", a spus Iohannis.


Șeful statului a afirmat, răspunzând unei întrebări, că situația de la frontiera Ucrainei este îngrijorătoare, dar trebuie atent evaluată.
  • "Situația este îngrijorătoare (...) Urmărim cu foarte mare atenție. Să nu îți imagineze cineva că stăm și așteptăm informații de la altii. Nu, noi dăm informații altora. Cunoaștem foarte bine și din teren tensiunile de acolo și suntem extrem de îngrijorați, însă situația este una care trebuie extrem de atent evaluată, nu doar militar, ci si diplomatic și acest lucru îl facem", a afirmat Iohannis.
El a spus că săptămâna viitoare va convoca o ședință CSAT special pe această temă: "Îi asigur pe români că suntem pe fază".

CITEȘTE ȘI:50175 de afisariPe faza
Mihail. [utilizator], Joi, 22 aprilie 2021, 13:34
+21/33
Daca vedeti bogatasii ca-si fac bagajele, e semn ca e groasa...
Suntem pe faza
aladdin [utilizator], Joi, 22 aprilie 2021, 13:19
+17/47
Nici nu-mi faceam griji, noi mereu suntem pe faza, privim cu ingrijorare, analizam...
inca 67 de comentarii comenteaza