La 35 de ani a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0823joi 13 mai 2021

La 35 de ani a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

de L.V.A. Joi, 22 aprilie 2021, 13:47
- a A+
Imagine
Președintele Florentino Perez a anunțat că mijlocașul Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid. La 35 de ani, croatul ar fi semnat pe încă un an cu formația madrilenă.


Conform Ziarului AS, ar fi vorba de o prelungire de un an a înțelegerii scadente anul acesta. Modric ar fi acceptat și o diminuare a salariului , ca urmare a problemelor economice generate de pandemia de coronavirus.

Florentino Perez a adăugat că nu s-a ajuns încă la un nou acord cu căpitanul Sergio Ramos , dar speră că acesta va rămâne la Real, potrivit Reuters citat de Agerpres .

"Cum să nu vreau ca Sergio Ramos că rămână? Nu depinde de el , depinde de situaţia lui Real Madrid", a spus Perez la un post de radio, care a explicat că este vorba de resursele clubului, afectate de diminuarea veniturilor şi de situaţie nesigură a viitorului buget.

Luka Modric, mijlocaș în vârstă de 35 de ani, joacă la Real din 2012 , după un transfer de 35 milioane euro de la Tottenham Hotspur.

Vicecampion mondial cu naționala Croației în 2018, Modric a disputat 384 meciuri şi a marcat 26 de goluri în toate competiţiile pentru Real.

Croatul a contribuit la câştigarea a patru Ligi ale Campionilor, a unei Cupe a Spaniei şi a patru Cupe Mondiale ale cluburilor.

În 2018, când Croaţia a jucat finala Cupei Mondiale din Rusia, Modric a cucerit Balonul de Aur .​


1020 de afisariNiciun comentariu
comenteaza