FOTO Remușcări de pandemie? Will Smith declară că este în cea mai proastă condiție fizică din viața sa / Cum arată acum actorul din "Men in Black" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1035sâmbătă 08 mai 2021

FOTO Remușcări de pandemie? Will Smith declară că este în cea mai proastă condiție fizică din viața sa / Cum arată acum actorul din "Men in Black"

de S.J. Marţi, 4 mai 2021, 13:12
- a A+
Imagine
Actorul american Will Smith a fost într-o condiție fizică de excepție pentru multe din rolurile pe care le-a interpretat, printre acestea numărându-se un boxer legendar în "Ali", un supraviețuitor singuratic în "I Am Legend" și un antagonist în "Suicide Squad", scrie Insider .

Acum însă actorul în vârstă de 52 de ani le-a mărturisit fanilor săi nu prea mai este în formă, publicând duminică pe Instagram o poză inedită pentru cei 52,8 milioane de urmăritori ai săi.

"O să fiu sincer cu voi - sunt în cea mai proastă formă din viața mea", a scris acesta, atrăgând comentarii de laudă din partea fanilor și prietenilor pentru sinceritatea sa.

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)
Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, i-a scris: "Will, săracul de tine. Plâng pentru tine chiar dacă ești într-o formă mai bună decât 90% din America. Ține-te de treabă!".

Michael Bay, care a regizat filmul "Bad Boys" în care a jucat și Smith, a glumit că "Păi...să reunim gașca?? Bad Boys capitolul Final. O să faci condiție îți garantez!"


4193 de afisariArata ca la cat. "Azi am inceput sa beau bere"
Mihai_P1 [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 14:21
+3/3
Cativa mici si o ciorba mai incolo, o sa vina cu o poza mai "rotunda", ca in asta inca are destule colturi.
Toti aratam asa
emil bobu [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 13:15
0/6
Asta e rau? Pe bune?
inca 3 comentarii comenteaza