Lupte: Andreea Beatrice Ana s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620miercuri 16 iun 2021

Lupte: Andreea Beatrice Ana s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

de Silviu Dumitru Vineri, 7 mai 2021, 20:14
- a A+
Imagine
​Luptătoarea Andreea Beatrice Ana s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, la categoria 53 de kilograme, a anunţat Federaţia Română de Lupte.


"Ce performanţă superbă pentru România şi pentru mezina Lotului de Senioare, Andreea, care măreşte delegaţia olimpică cu încă o luptătoare!

Andreea Beatrice Ana (53 kg) a învins-o pe sportiva din Canada, în semifinale, după un meci de foc, cu scorul 4-2. Pentru Ana Andreea va fi prima participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoianov, Adina Popescu si staff-ului Adriana Limona (Medic), Beatrice Oancea (Maseur) precum şi tuturor celor care au contribuit la descoperirea şi formarea luptătoarei ce ne reprezintă cu mândrie! Luptele româneşti au arătat încă o dată că merită să fie la loc de cinste!", a anunţat federaţia.

Joi, şi luptătorul Albert Saritov , medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, va reprezenta România şi la ediţia din acest an a competiţiei internaţionale, el obţinând calificarea, la turneul de la Sofia, scrie News.ro.


1036 de afisariNiciun comentariu
comenteaza