Doi călugări răniți în explozia de la mănăstirea din Tichilești, trimiși în Germania cu un avion al Forțelor Aeriene Române - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620miercuri 16 iun 2021

Doi călugări răniți în explozia de la mănăstirea din Tichilești, trimiși în Germania cu un avion al Forțelor Aeriene Române

de G.S. Sâmbătă, 8 mai 2021, 10:05
- a A+
Imagine
Cei doi călugări răniţi în urma exploziei produse joi la mănăstirea de lângă localitatea Tichileşti, judeţul Constanţa au fost transportaţi, sâmbătă, cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române la Frankfurt. Cei doi sunt în stare gravă, fiind intubaţi, transmite News.ro.


Potrivit Ministerului Apărării, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, desfăşoară o misiune umanitară pe ruta Otopeni - Constanţa - Frankfurt pe Main pentru transportul, în regim de urgenţă, a doi pacienţi aflaţi în stare gravă. Echipa medicală este formată din specialişti ai SMURD Bucureşti şi ai Ministerului Apărării Naţionale. Aeronava a decolat de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu în jurul orei 8.00.

Cei doi călugări răniţi în urma exploziei de la Mănăstirea "Sfântul Gheorghe" de lângă Tichileşti erau internaţi la Spitalul Judeţean Constanţa, fiind intubaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, sâmbătă, în jurul orei 5.00, un echipaj SMURD C şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean i-au transportat pe cei doi către aeroportul Mihail Kogălniceanu, unde au fost preluaţi de aeronavă.

Explozia s-a produs, joi seara, la o butelie dintr-o anexă a Mănăstirii Sfântu Gheorghe de lângă localitatea Tichileşti. Au fost răniţi doi bărbaţi, unul de 45 de ani şi altul de 50 de ani.2820 de afisaricum apeleaza la stiinta slujile lui Teodosie!
Crup [utilizator], Sâmbătă, 8 mai 2021, 10:23
+14/22
In primul rand vreau sa precizez ca acest comentariu nu este impotriva celor doi calugari. Le urez insanatosire grabnica! Sincer!
Dar vad ca sunt din Constanta. Deci sub "ascultarea" satanei in roba de episcop, IPS Teodosie. Care Teodosie s-a spart rau de tot in figuri impotriva stiintei in aceasta pandemie. Ca Duhul Sfant ne vindeca, ca vaccinurile naspa, ca fara masti, ca nu-ti trebuie masti, iti trebuie credinta, etc etc etc. Tot tacamul ortodox anti-stiinta.
Dar acum vad ca n-au nicio problema sa apeleze la stiinta! Si inca la doua stiinte! Cea medicala, si cea aeronautica! Ca baietii lu' Tudose sunt dusi cu avion militar in Germania!
Medicii romani "e prea prosti" pentru inalt fetele bisericesti. Iar armata romana alta treaba nu are decat sa consume resurse ca sa duca doi calugari in Germania la tratament.
Se pare ca astia doi calugari sunt asa, un soi de resusrsa strategica pentru Romania. Altfel nu inteleg ce cauta armata sa le presteze servicii de transport aerian!
E pacat mare!
Bogdan_100 [utilizator], Sâmbătă, 8 mai 2021, 12:17
+9/13
Medicii din Germania sunt protestanti sau catolici. Daca e pacat sa botezi un copil al catolicilor e si mai grav sa primesti viata de la un catolic sau un protestant. Prea tembelul de litoral ar trebui sa ia imediat atitudine!
inca 13 comentarii comenteaza