Răspunsul lui Francisc Doboș, după ce Arhiepiscopul Tomisului a spus că familia de ortodocși care a botezat un copil catolic a greșit: "Noi îl iubim pe PS Teodosie" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620miercuri 16 iun 2021

Răspunsul lui Francisc Doboș, după ce Arhiepiscopul Tomisului a spus că familia de ortodocși care a botezat un copil catolic a greșit: "Noi îl iubim pe PS Teodosie"

de G.S. Sâmbătă, 8 mai 2021, 11:15
- a A+
Imagine
"Noi îl iubim pe PS Teodosie", a spus preotul catolic Francisc Doboș, după ce Arhiepiscopul Tomisului a afirmat că o familie de ortodocși a greșit când a botezat copilul unei familii de catolici.


"Sunt ferm convins că și Preasfinția sa ne iubește. Doar suntem creștini", scrie părintele Francisc Doboș pe Facebook , adăugând și un post-scriptum: "Nu mai fiți atât de duri cu el".

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat că o familie de ortodocşi a făcut un lucru greşit prin faptul că a botezat copilul unei familii de catolici şi că trebuie să se spovedească şi să se căiască pentru acest păcat.

“Au făcut un lucru rău, greşit, mă mir că i-au acceptat catolicii. De aceea, să se spovedească şi să se căiască pentru acest păcat, să-şi primească un canon", a afirmat acesta.

Amintim și că, în octombrie 2020, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, i-a spus unui român din străinătate care i-a cerut sfatul că este "mare păcat" să mergi la o biserică catolică şi că trebuie neapărat să găsească una ortodoxă, chiar dacă este rusească sau sîrbească.

Citește și Calinic Argeșeanul îi dă replica lui Teodosie: "Femeia este un Înger purtător de mir!" / "Femeia este egală, de drept divin, cu Bărbatul"


84987 de afisariCine-i cel mai „creștin” din țară?
ofCAER [utilizator], Sâmbătă, 8 mai 2021, 11:27
+34/54
Ortodoxul care-mprastie ura si dusmanie sau catolicul care-mparte iubire?
Traiasca si-nfloreasca „dreapta credinta” ortodoxia, ca ea ne-nvata sa nu-i iubim pe ceilalti! Aferim!
ala care nu se lauda cu religia lui!
qwerasdf [utilizator], Sâmbătă, 8 mai 2021, 11:32
+25/33
credinta e in smerenie si bunatatea fata de aproapele tau.

Restul e gargara si industrie de facut bani pe seama celor mai slabi.
inca 50 de comentarii comenteaza