Vor primi românii bani ca să se vaccineze? Ministrul Sănătății spune că Guvernul nu a ajuns să discute această variantă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620miercuri 16 iun 2021

Vor primi românii bani ca să se vaccineze? Ministrul Sănătății spune că Guvernul nu a ajuns să discute această variantă

de V.M. Sâmbătă, 8 mai 2021, 15:38
- a A+
Imagine
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că nu se discută, la acest moment, despre stimulente financiare care să fie acordate celor care se vaccinează anti-Covid, scrie News.ro. În ceea ce priveşte alt tip de stimulent, ministrul anunţă că se discută ca măsurile de relaxare să fie "mai multe pentru cei vaccinaţi".


"În momentul acesta, despre stimulente financiare nu am ajuns să discutăm la nivelul Guvernului, cred că cel mai bun stimulent este tocmai această linişte şi faptul că putem să avem grijă de ceilalţi şi de noi înşine dacă ne vaccinăm", a declarat Ioana Mihăilă, sâmbătă, la Oradea, răspunzând unei întrebări.

În ceea ce priveşte stimulente de alt tip şi nu financiar, ministrul a precizat că acestea vor fi alocate "cu siguranţă".

"Practic, principiul de la care pornim atunci când discutăm despre măsurile de relaxare este ca aceste măsuri de relaxare să fie mai multe pentru persoanele vaccinate", a adăugat ministrul Sănătăţii.

Ioana Mihăilă a precizat că românii se pot pregăti pentru un potenţial val patru al pandemiei "mergând la vaccinare".

În Oradea, aproximativ 20% din populaţia oraşului a fost vaccinată cu două doze de vaccin, au anunţat autorităţile locale sâmbătă, în timpul vizitei ministrului Sănătăţii.

Conform acestora, se intenţionează deschiderea unui al doilea astfel de centru de vaccinare până la sfârşitul săptămânii viitoare.


Citește și:


2065 de afisariEsti suparat rau pe IT-isti, vad
VVaicarescu [utilizator], Sâmbătă, 8 mai 2021, 18:46
+3/5
Esti suparat rau pe IT-isti, vad!
Pensii Speciale
SomerCautLucru [utilizator], Duminică, 9 mai 2021, 7:57
+2/2
Pentru cei cu pensii speciale ar trebui sa fie obligatorie vaccinarea, caci sunt platiti deja pentru a se sacrifica pentru tara, respectiv pentru a avea drepturile limitate, asa cum a justificat si Curtea Constitutionala.
inca 13 comentarii comenteaza