Abba va lansa noi melodii anul acesta, la 40 de ani de la ultimul lor album - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620miercuri 16 iun 2021

Abba va lansa noi melodii anul acesta, la 40 de ani de la ultimul lor album

de S.J. Marţi, 11 mai 2021, 12:41
- a A+
Imagine
Bjorn Ulvaeus, unul dintre cei patru componenţi ai ABBA a confirmat că formaţia va lansa noi melodii anul acesta, la 40 de ani de la ultimul lor album de studio, conform site-ului contactmusic.com citat de Agerpres.


Cantautorul şi producătorul muzical în vârstă de 76 de ani a insistat că celebra trupă de succes va lansa "cu siguranţă" noi melodii în 2021, după 40 de ani de la lansarea albumului "The Visitors ", în 1981."Va fi muzică nouă anul acesta, asta este clar, nu mai este vorba despre o posibilitate, se va întâmpla", a spus Bjorn Ulvaeus într-un interviu acordat The Herald Sun.

Ulvaeus, care a făcut parte din grupul suedez de muzică pop alături de Benny Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad, a dezvăluit de asemenea că trupa s-a întors în studio pentru a înregistra piese noi.

"Suntem prieteni foarte, foarte buni. Noi patru ne aflăm în studio pentru prima dată în ultimii 40 de ani", a spus el. "Este greu de descris, dar există legături foarte, foarte puternice între noi", a adăugat muzicianul.

Vestea vine după ce ABBA a confirmat în 2018 că intenţionează să înregistreze piese noi pentru prima dată în ultimii 35 de ani.

În prezent, cei patru lasă să se înţeleagă faptul că au mai multe melodii decât fusese plănuit iniţial. ABBA a fost nevoită să întârzie lansările noilor piese - printre care se numără mult-aşteptatele "I Still Have Faith In You" şi "Don't Shut Me Down" - precum şi turneul lor de holograme intitulat "ABBAtar", din cauza pandemiei de COVID-19.

Grupul s-a destrămat în 1982. Componenţii trupei au cântat împreună pentru prima dată după decenii în 2016 la un eveniment privat care a marcat a 50-a aniversare a primei întâlniri dintre compozitorii Benny Andersson şi Bjorn Ulvaeus.

Nu se cunoaşte deocamdată dacă melodiile noi vor ieşi pe piaţă sub forma unui album complet sau în mod individual şi nu a fost anunţată o dată de lansare.

Citește și:


4321 de afisarieu nu cred ca va fi melodia lor,
bancher [utilizator], Marţi, 11 mai 2021, 14:22
-1/3
mai ales ca unii dintre ei sunt deja senili si nici nu isi mai amintesc ca au cantat intr-o formatie numita ABBA
like-urile nu le mai tine de foame...
Ismail Paine de circ [utilizator], Marţi, 11 mai 2021, 12:59
-8/14
.. .sau ce?
comenteaza