Noul ambasador al României la Londra, Laura Popescu, și-a prezentat scrisorile de acreditare reginei Elisabeta a II-a - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0620miercuri 16 iun 2021

Noul ambasador al României la Londra, Laura Popescu, și-a prezentat scrisorile de acreditare reginei Elisabeta a II-a

de S.J. Joi, 13 mai 2021, 15:55
- a A+
Imagine
Ambasadorul României la Londra Laura Popescu şi-a prezentat joi scrisorile de acreditare reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aceasta preluând postul de la fostul ambasador Dan Mihalache.


"Am fost deosebit de onorată să prezint Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare ca ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Buckingham", a afirmat Laura Popescu într-o postare publicată pe Facebook de ambasada României de la Londra.

"Mulţumesc Majestaţii Sale pentru primirea călduroasă şi discuţia avută! Aprofundarea relatiilor româno-britanice şi a Parteneriatului Strategic este una dintre priorităţile mele ca ambasador. Relaţia cu Regatul Unit este foarte importantă şi datorită remarcabilei comunităţi româneşti, cu o contribuţie semnificativă la viaţa de zi cu zi a acestui stat", mai notează aceasta.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat în 22 ianuarie decretul privind acreditarea Danielei-Laura Popescu în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Anterior, postul a fost deţinut de Dan Mihalache, fost consilier prezidenţial, numit tot în 22 ianuarie ambasador în Cipru.3260 de afisariNiciun comentariu
comenteaza