Benone Sinulescu se află în stare gravă. Artistul a fost găsit inconștient, căzut în casă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218joi 23 sep 2021

Benone Sinulescu se află în stare gravă. Artistul a fost găsit inconștient, căzut în casă

de C.V. Sâmbătă, 10 iulie 2021, 16:22
- a A+
Imagine
Interpretul român de muzică populară ar fi în stare gravă după ce joi acesta ar fi fost găsit inconștient, în casă, potrivit impresarului său. Acesta spune că familia cântărețului a decis ca artistul să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.


Potrivit impresarului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat, relatează Digi24 .

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconștient.

"Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă "momentul de final" al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile," a declarat Ionuț Pavel pentru TVR, notează sursa amintită.

Antena 3 transmite, însă, că Benone Sinulescu va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că are nişte complicaţii care nu pot fi tratate la centrul de îngrijiri paliative.

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, este un interpret român de muzică populară din comuna Siriu, județul Buzău. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care Irina Loghin. După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania.


10205 afisaritinere
John_Re [utilizator], Sâmbătă, 10 iulie 2021, 19:17
+6/10
batranetea-i boala grea.
la toti ne vine randul.
cu cat inaintezi in varsta vezi cum toti din jurul tau dispar si tu ramai singur.
nu cred ca e deloc misto.
Uitat
yol [utilizator], Sâmbătă, 10 iulie 2021, 22:14
+6/8
in casa un an de zile, iar acum trimis intr-un loc unde nu se poate trata….
Se para ca familia vrea sa-i puna cruce, nu stiu cum de nu se sesizeaza nimeni…
inca 4 comentarii comenteaza