Val de glume și meme pe Facebook după aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk în București: "Sunt ăn față pe avari" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218joi 23 sep 2021

Val de glume și meme pe Facebook după aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk în București: "Sunt ăn față pe avari"

de Redacția Joi, 15 iulie 2021, 12:44
- a A+
Imagine
Aterizarea de urgență a elicopterului militar Black Hawk al armatei SUA nu s-a soldat, din fericire, cu nicio victimă și doar măiestria piloților a făcut ca evenimentul să nu se sfârșească tragic. Neavând urmări grave, incidentul a generat un val de glume și de imagini haioase între românii de pe rețelele sociale.


  • "Black Hawk Down de România. Atât s-a putut", a scris un utilizator, făcând referire la celebrul film "Black Hawk Down " unde un astfel de aparat a fost doborât în luptele din Mogadishu, Somalia.
  • "Dacă se întâmpla incidentul cu elicopterul sâmbătă, veneau și vreo două-trei mirese furate de la nunti să-și facă poze cu el", e un alt mesaj care circulă pe Facebook.
  • "Să vadă și americanii cum e cu traficul din București, că de sus toți sunt șmecheri", a scris un utilizator.
  • În discuție a intervenit și polițistul Marian Godină : "Despre traficul unui oraș în care aterizează un elicopter nu mai poți spune că e foarte aglomerat".
  • Și Ambasada Suediei din Bucureşti a avut ceva de spus: "Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?"
  • "Elicopter prăbuşit în Sectorul 1 după ce s-a lovit de un munte de gunoaie", au titrat ironic colegii de la Times New Roman.
---20484 de afisariasta e romanu
liviu_ [utilizator], Joi, 15 iulie 2021, 14:27
+11/15
orice se intampla si oricat e grav ar fi rade...
probabil rade ca sa nu planga...
Avea ITP-ul ?
mnas [utilizator], Joi, 15 iulie 2021, 19:45
+7/9
Amenda pentru pentru oprire si stationare neregulamentara
inca 4 comentarii comenteaza