VIDEO Versurile "Thunder Road" a lui Bruce Springsteen vor fi corectate după aproape jumătate de secol - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

VIDEO Versurile "Thunder Road" a lui Bruce Springsteen vor fi corectate după aproape jumătate de secol

de Redactia Duminică, 18 iulie 2021, 10:23
- a A+
Imagine
Timp de 46 de ani, versurile publicate ale piesei "Thunder Road", inclusiv pe site-ul oficial al lui Bruce Springsteen, au arătat că rochia lui Mary "waves" (salută - n.r.) şi nu "sways" (se leagănă). Indiferent de cum cântă el versurile, în scris, chiar şi pe vinilul original, varianta oficială era aceasta.
"Sways" nu era o rimă perfectă pentru "plays", însă Springsteen nu a fost vreodată obsedat de perfecţiune, scrie Variety, conform News.ro.


După o dezbatere online de două săptămâni, problema a fost lămurită - nu de autorul piesei, ci de managerul artistului, Jon Landau, care a fost co-producător al albumului "Born to Run", pe care este inclusă piesa.

"Cuvântul este «sways»", a declarat el pentru New Yorker, după ce a fost contactat prin e-mail privitor la această chestiune. "Orice greşeală de tipar în materialele oficiale ale lui Bruce va fi corectată. Apropo, rochiile nu ştiu cum să salute", a completat el.

Landau a explicat că, în carnetul original, Springsteen a scris textul în acest fel. "Aşa l-a cântat pe «Born to Run», în 1975, aşa l-a cântat în miile de concerte şi aşa îl cântă acum, pe Broadway".4339 de afisariin sfarsit decizie epocala
asadar... [utilizator], Duminică, 18 iulie 2021, 11:33
+7/17
acum ca s-a remediat inexactitatea putem sa ne concentram pe nimicurile alea...poluare, educatie, economie...
Iti dau o ocupatie
Victtor [utilizator], Duminică, 18 iulie 2021, 12:51
+3/3
Daca nu ai nimic important de facut vei avea un subiect de discutie.
inca 1 comentariu comenteaza