Stenograme DNA: Piedone către Rădoi: "După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor? Rădoi: O juma de staţie întreagă îţi dau!" - G4media - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218joi 23 sep 2021

Stenograme DNA: Piedone către Rădoi: "După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor? Rădoi: O juma de staţie întreagă îţi dau!" - G4media

de I.B. Luni, 19 iulie 2021, 20:50
- a A+
Imagine
Stenograme consultate de G4Media.ro din ordonanţa DNA de inculpare a liderului de sindicat de la metrou, Ion Rădoi, arată că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ar fi întârziat în mod intenţionat să demoleze chioşcurile ilegale de la metrou de pe raza Sectorului 5.


Procurorii DNA susţin că Rădoi percepea taxe între 5000 şi 200.000 de euro ca să sub-închirieze spaţiile comerciale de la metrou.

Piedone: Am înţeles! Tu o să rezişti, ascultă ce îţi spun! Tu o să rezişti! Se schimbă (neinteligibil), dar tu o să rezişti!

Ion Rădoi: Da!

Piedone: După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor şi mie?

Ion Rădoi: O juma de staţie întreagă îţi dau!

Piedone: Hai, te iubesc, stai liniştit! Deci, fratele meu şi ai văzut că, mă tu ai văzut reacţia mea şi a lui Negoiţă, da? Noi vorbim de cerebral, nu vorbim de …. (integral g4media.ro )

Liderul Sindicatului Liber din Metrou, Ion Rădoi, a fost plasat sub control judiciar de către procurorii DNA, care îl acuză de infracțiunile de folosire a influenței sau autorității de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un sindicat, în formă continuată, și șantaj, privind modul în care au fost exploatate și administrate spațiile comerciale din stațiile de metrou, în perioada septembrie 2018 - iulie 2021.

Reamintim că miercuri anchetatorii au făcut percheziții la locuința lui Rădoi, la sediul Sindicatului Liber din Metrou și la sediile primăriilor sectoarelor 3 și 5, conduse de Robert Negoiță și Cristian Popescu Piedone.

Cine este Ion Rădoi, liderul sindicatului de la metrou - "omul cu greva", fost parlamentar PSD mediocru și cu un salariu de la sindicat mai mare decât al președintelui Iohannis


46253 de afisariMda
Sofis [utilizator], Luni, 19 iulie 2021, 20:55
+47/53
ne plangem de justitie ca e cum e, ca nu e cum e. Si cand un ciubucar ca Piedone ajunge la inchisoare, imediat ce iese e iar votat.Si apoi ne plangem ca justitia lasa coruptii afara.

Incredibil, educatia, memoria si civismul unora dintre noi nu trece de burta.
Infractorii ne rad in fata, in Romania educata
Mihail. [utilizator], Luni, 19 iulie 2021, 22:08
+28/34
Dragneo, dar fraier ai fost...
inca 12 comentarii comenteaza