Pasagerii care mergeau la Buzău au pierdut un tren în Gara de Nord, fiindcă garnitura a fost trasă la altă linie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218joi 23 sep 2021

Pasagerii care mergeau la Buzău au pierdut un tren în Gara de Nord, fiindcă garnitura a fost trasă la altă linie

de Vlad Barza Vineri, 23 iulie 2021, 12:37
- a A+
Imagine
Joi dimineață pasagerii care aveau bilete la un tren spre Buzău l-au pierdut fiindcă garnitura fusese anunțată la linia 8, dar a fost trasă la linia 5 din Gara de Nord, scrie observatornews . Cele câteva zeci de oameni au trebuit să aștepte următorul tren. Contactați de HotNews.ro, reprezentanții CFR Călători au spus că incidentul s-a produs dintr-o eroare de comunicare, iar angajații răspunzători vor fi sancționați.


Așadar, pasagerii au așteptat la Linia 8, pentru că așa fusese anunțat în gară, dar trenul a fost adus la linia 5 și a plecat gol.

Drept compensaţie, pasagerii au primit bilete gratuite la următoarele curse cu destinaţia Buzău. CFR Călători spune că a fost o greșeală de comunicare și că a demarat o anchetă pentru a afla cine este răspunzător.

De câteva ori pe an sunt semnalate astfel de incidente cu greșeli de afișaj în Gara de Nord, însă în general se încheie mult mai bine, nu ca în cel de față când oamenii nu s-au urcat în tren.

Între București și Buzău sunt 128 km și trenurile IR fac cam 110 minute, iar cele care opresc în toate stațiile fac 150 -160 de minute.

În fiecare dimineață, la ora 9.20 pleacă spre Buzău un tren Regio cu trei vagoane, R 5003, cel mai adesea de la linia 5.

Din Gara de Nord pleacă zilnic aproape 200 de trenuri, iar cel mai aglomerat interval este între orele 17-18, cu 12 trenuri. Între orele 9 și 10 pleacă 8 trenuri, iar cea mai slabă circulație este între orele 21 și 5.


4977 de afisariliber la plecare
TCTib [utilizator], Vineri, 23 iulie 2021, 15:33
+4/4
dar de plecat cum a putu pleca/cum de a "fluierat" nenea Nasu plecarea lui vazand ca nu s-a urcat absolut nimeni si totul e gol?
Modus operandi
JustinCase [utilizator], Vineri, 23 iulie 2021, 18:39
+4/4
Mi s-a întâmplat mie, nu cu mult timp în urmă. Trenul era afișat la o anumită linie, dar, cu doar 5 minute înainte l-au anunțat la instalația de sonorizare că de fapt va trage la altă linie. Noroc că era vorba de linia vecină și toată lumea a făcut relativ repede drumul de traversare a directă liniilor, cu tot cu trollere, dar un pensionar s-a împiedicat de șină, de era să dea cu capul de muchia peronului, în timp ce trenul se apropia pe șine. Și lucrurile astea se întâmplă frecvent.
Vă dați seama cum este pentru un străin, care nu cunoaște limba sau "obiceiurile" locului și este obișnuit cu un oarecare nivel de organizare și civilizație.
Nivelul de haos și de bătaie de joc din chefereu este peste Everest.
inca 4 comentarii comenteaza