Cîțu îi transmite primarului general că nu-l va mai sprijini la viitoarele alegeri locale: Nimic nu vă oprea să intrați în PNL / Nicușor Dan: Relaţia cea mai solidă e cu PNL - Hotnews Mobile
1 € 1 USD joi 23 sep 2021

Cîțu îi transmite primarului general că nu-l va mai sprijini la viitoarele alegeri locale: Nimic nu vă oprea să intrați în PNL / Nicușor Dan: Relaţia cea mai solidă e cu PNL

de Redactia Sâmbătă, 24 iulie 2021, 12:32
- a A+
Imagine
Prezent la alegerile din PNL București, Florin Cîțu a avut un mesaj special pentru primarul general al Capitalei Nicușor Dan, aflat și el în sală, reproșându-i practic că nu s-a înscris în partid. Prim-ministrul a adăugat că în 2024 va susține un candidat liberal la Primăria Capitalei.


"Cu tot respectul domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Capitalei. Nu vom mai face compromisuri. Ele costă. Să ştiţi când merg pe stradă, mă întreabă lumea de ce nu e tăiată iarba în nu ştiu ce parc. PNL decontează, desi nu are administraţiile. Nimic nu vă oprea domnule primar general să intraţi în PNL, după ce aţi primit susţinerea PNL. Membrii PNL sunt mândri că sunt membri ai PNL şi vom fi de fiecare data. Ciprian te susţin (Ciprian Ciucu, candidatul la șefia PNL București n.red). Am lucrat cu tine înainte şi în acest an. Sunt aici pentru că vom face o echipă puternică, câştigătoare cu toţii. Mă aştept să uneşti Bucureştiul şi împreună vom câştiga", a spus Cîțu, citat de news.ro.

Prezent la eveniment, Nicuşor Dan a spus că este un primar susținut de trei partide, dar relația cea mai solidă și de încredere o are cu PNL. Dan și-a mai arătat susținerea pentru Violeta Alexandru, care candidează pentru încă un mandat la șefia PNL București împotriva lui Ciucu, susținut de premier.

"Sunt un primar care e susţinut de trei partide în consiliul general şi vreau să vă spun că relaţia cea mai solidă e cu PNL şi cea mai de încredere. O relaţie care este atât la nivelul consilierilor generali, la nivelul conducerii municipale a partidului şi la nivelul conducerii naţionale a partidului. Vreau să îi mulţumesc Violetei Alexandru pentru colaborarea pe care am avut-o şi pe care sper să o continuăm. Vreau să spun despre ea, aşa cum ştim cu toţii, că este o profesionistă în administraţie. Un lucru foarte important este o persoană care în toată colaborarea pe care am avut-o cu ea până acum a pus binele public şi binele partidului înaintea propriei persoane şi acesta e lucrul cel mai important. Ori de câte ori discut cu ea, vorbim de proiectele propuse de PNL, niciodată de ea însăşi. În toate deciziile pe care le luăm am observat maturitate, tact şi este nevoie de tact la nivelul municipiului Bucureşti şi a avut tot timpul, când în decizii dificile pe care am avut să le luăm, a avut deschiderea conducerii naţionale a PNL", a susținut el, în discursul de la debutul conferinței.


5513 afisariCitu a ramas un politruc de duzina
Taras_Bulba [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 12:59
+31/39
Si se preface a nu-si aminti ca daca nu-l sprijineau CU TOTII pe Nicusor Dan - adica daca ar fi prezentat un candidat PNL propriu - se potcoveau cu Firea pentru inca un mandat. Pentru ca alegerile erau - si mai sunt inca! - intr-un singur tur.

Si se mai preface Citu a uita ceva: ca Nicusor Dan a fost ALES pe cind el, Citu, a iesit din pixul lui Iohannis.

Iar amenintarea lui Citu ca nu-l va mai sprijini pe Nicusor Dan in 2024 este de o NEGHIOBIE sinistra fiindca la sistemul de vot intr-un singur tur nu-l poate bate nimeni pe Dan in acel unic tur in care se voteaza.
Domnul Nicusor Dan
Harald2 [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 12:44
+21/39
a ales sa dea dovada de tact (si tactica) si sa ignore amenintarile venite de la domnul Citu.
Prin faptul ca nu stie sa negocieze, domnul Citu isi tradeaza de fapt neputinta. In afara de a vinde posturi si de a pune banii romanilor la dispozitia clientelei lui (primarii PNL care il sustin), ceea ce facea si domnul Dragnea, este incapabil sa gaseasca alte metode de a motiva oamenii sa-l urmeze.

Politica domnului Citu este sa dea o bucata cat mai mare din pizza, desi aceasta pizza devine din ce in ce mai mica. Strategia de succes ar fi sa dai o bucata mica din pizza si sa ai grija ca pizza sa fie cat mai mare, adica toti romanii sa se bucure cu adevarat de evolutiile economice si sociale (nu doar statistic).
inca 21 de comentarii comenteaza