Mats Wilander: "Novak Djokovic mai poate juca încă 10 ani" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Mats Wilander: "Novak Djokovic mai poate juca încă 10 ani"

de A.Th.C. Sâmbătă, 24 iulie 2021, 16:51
- a A+
Imagine
Victoria lui Novak Djokovic la Wimbledon 2021 a făcut din nou senzație, pentru că sârbul, fără a juca la cel mai înalt nivel al său, a mai câștigat un Slam și i-a egalat pe rivalii săi Roger Federer și Rafael Nadal, scrie Tennis World USA .

Condiția fizică a lui Djokovic continuă să uimească și – deși a împlinit 34 de ani – mulți cred că el va putea continua în circuit încă mulți ani. În acest an, sârbul a depășit recordul celor mai multe săptămâni pe primul loc în topul ATP și a mai câștigat și al 20-lea trofeu de Grand Slam.

Următorul său obiectiv, nu prea îndepărtat, este Golden Slam , adică cele patru titluri de Grand Slam și aurul olimpic în același an, ceea ce ar fi considerat drept extraordinar - și nu doar în tenis, ci în sport în general.

Fost campion și actual comentator, Mats Wilander a făcut declarații interesante despre competiția pentru turnee de Grand Slam și numărul 1 în lume:

"Când te uiți la Roger Federer și Rafael Nadal îți spui: OK, poate că ei vor mai sta un an sau doi în circuit, dar apoi îl vezi pe Novak Djokovic și te gândești că mai poate juca încă 10 ani .

Pare mai inteligent decât jucătorul de tenis din trecut și marja pe care o are Nole față de ceilalți este imensă.

În finala cu Berrettini ar fi putut câștiga cu un triplu 6-3, ceea ce-ți arată cât de dominant este Novak, deși nu are serviciul lui Pete Sampras sau Roger Federer și cum reușește să domine până și pe iarbă.

Adevărul este că nu s-a îmbunătățit atât de mult pe iarbă, dar are mai multe corzi la arc decât adversarii săi, o simți când vine la fileu, armă pe care a perfecționat-o. Să nu mai vorbim despre apărarea lui incredibilă, știe exact unde și când să se deplaseze în fiecare moment" - Mats Wilander.

View this post on Instagram

A post shared by Mats Wilander Official (@matswilanderofficial)
2438 de afisariNiciun comentariu
comenteaza