Orban: Destinul PNL e în mâna membrilor partidului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Orban: Destinul PNL e în mâna membrilor partidului

de DP Sâmbătă, 24 iulie 2021, 18:30
- a A+
Imagine
Destinul PNL este în mâna membrilor partidului, de decizia acestora cu privire la viitoarea conducere depinzând rezultatele care vor fi obţinute la următoarele alegeri, a afirmat sâmbătă, la Piteşti, liderul liberal Ludovic Orban, potrivit Agerpres.


"Dumneavoastră aveţi puterea de a decide, am încredere în votul dumneavoastră atât aici, la conferinţa judeţeană (...), cât şi la congres. Destinul Partidului Naţional Liberal e în mâna membrilor Partidului Naţional Liberal şi am încredere că ei vor lua acele decizii care să ducă Partidul Naţional Liberal spre noi victorii în 2024, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, cât şi la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare", a spus Orban la Conferinţa de alegeri al PNL Argeş.

El le-a atras atenţia celor prezenţi că pregătirea pentru campaniile electorale din 2024 trebuie să înceapă încă de acum.

"Echipa pe care o veţi alege trebuie să înceapă, încă din prima zi, munca de dezvoltare organizatorică, de selectare a candidaţilor, de pregătire a campaniei pentru viitoarele alegeri, chiar dacă sunt în 2024 toamna. Noi trebuie să începem lupta de pregătire încă de pe acum, să candidăm cu prima şansă", a susţinut preşedintele PNL.

Pentru conducerea PNL Argeş candidează actualul preşedinte al organizaţiei, deputatul Adrian Miuţescu, susţinător declarat al lui Ludovic Orban, şi avocatul Radu Perianu, consilier personal al premierului Florin Cîţu şi susţinător al acestuia.


1776 de afisariserios ?
sfarleaza [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 19:11
+5/9
Cutu Grivei e mai de soi decat Sica Mandolina?
Amandoi ieste la fel de manelisti si de scarbosi, amice.
Peneleii si'au aratat arama cel mai recent si in criza gunoiului din Sector 1. Fac bloc in jurul mafiei si o sapa pe primarita care a dat un sut in cuibul de viespi.
Peneleii sunt praf, la fel ca si sustinatorii lor ! Ce mi'i galben, ce mi'i rosu, acelasi rahat.
Exista oameni in PNL
Zero_Kelvin [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 19:09
+2/6
Care au mai facut cate ceva... unii chiar au taiat pensiile speciale :) Altii au ridicat orasele pe unde au fost primari. Nu inteleg de ce PNL-ul insista cu un speculant pe leu si altul lipsit de esenta. Cu parere de rau, votul meu a plecat deja din dreptul acestui partid de catavenci.
inca 9 comentarii comenteaza