Ana Maria Popescu după cucerirea argintului la JO 2020: "Am 37 de ani, mă dor toate" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD marţi 21 sep 2021

Ana Maria Popescu după cucerirea argintului la JO 2020: "Am 37 de ani, mă dor toate"

de A.I. Sâmbătă, 24 iulie 2021, 18:40
- a A+
Imagine
A pierdut dramatic titlul olimpic de la spadă la "tușă de aur", dar se declară mulțumită de ceea ce a realizat la JO 2020. Ana Maria Popescu a adus României prima medalie de la Tokyo, iar după festivitatea de premiere a vorbit despre cum se simte: "Am 37 de ani, mă dor toate".


Ana Maria Popescu și "cea mai chinuită medalie din carieră"


"Am 37 de ani, mă dor toate, credeți-mă pe cuvânt. E cea mai muncită și cea mai chinuită medalie din toată cariera mea. Așa că nu-mi pasă de aurul care este la gâtul lui Sun acum.

Îmi pasă de bucățica asta de metal pe care mi-am dorit-o pentru mine. Și o am.

Dacă la Beijing n-am avut maturitatea necesară să mă bucur de acea medalie, acum sunt foarte mulțumită de ce am reușit să fac și e maxim din ce puteam să fac la ce pregătire am avut, la ce chin și la cât contează sportul în România, trebuie s-o spunem și pe asta.

A fost minunat ce am reușit să fac astăzi!" - Ana Maria Popescu , după festivitatea de premiere, într-o intervenție la TVR.

Ana Maria Popescu a pierdut dramatic, la "tușă de aur", titlul olimpic de la Tokyo, sportiva noastră fiind învinsă, scor 11-10, de Yiwen Sun în finala individuală de spadă. Ana a adus prima medalie pentru România la JO 2020, una de argint.3325 de afisariAșa e, Ana-Maria!
Observator roman [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 7:36
+5/5
Ești minunată! Pentru mine ai mai mult decât aurul olimpic, ai dragostea și prețuirea sinceră a tuturor celor care au făcut vreodată sau încearcă să facă acum sport de performanță în România!
Suntem mândri că ești compatrioata noastră!
FELICITARI!!
mariokempess [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 18:46
+1/1
In schimb,draga redactie,trimiteti-i numitului ministru al sportului,cu multa lipsa de diplomatie, multa m.......!
comenteaza