Dragnea critică actuala conducere a PSD: Partidul este predat total lui Iohannis - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

Dragnea critică actuala conducere a PSD: Partidul este predat total lui Iohannis

de N.O. Duminică, 19 septembrie 2021, 23:13
- a A+
Imagine
Liviu Dragnea a criticat "noul PSD" cu "viziunea nouă", pentru că este "predat total" președintelui României Klaus Iohannis de către actuala conducere.


"PSD-ul este predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD-ul e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape trei ani de zile. PSD-ul e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai grea pe care o duc românii", a declarat fostul lider al social-democraților.

"Există această structură de guvernare coordonată de Iohannis, ajutată de PSD coordonat şi el de Iohannis, care au câteva obiective majore", a spus Liviu Dragnea la emisiunea fostei sale consiliere Anca Alexandrescu la Realitatea Plus.

Dragnea afirmă că nu îşi "permite să dea sfaturi" celor de la PSD, pentru că "PSD, prin gura liderului şi a altor lideri, mari lideri de la ei din conducere, au spus că ei sunt noul PSD, că au altă viziune".4358 de afisariCe soi de jurnalism e asta?
dick_turpin [utilizator], Duminică, 19 septembrie 2021, 23:49
+11/17
Un site care se pretinde pune in pagina frustrarile si elucubratiile unui derbedeu cu ifose de dictator.Dragnea a iesit din puscarie, acuma e la televizor si le explica psd-istilor cat de jos au ajuns fara el, cand era in puscarie vuiau ziarele ca s-a lovit la un deget.Adevarul e ca asta-i situatia : la asa tara, asa presa.
zise puscariasul...
Dr.Mythnick [utilizator], Luni, 20 septembrie 2021, 0:07
+10/14
zise puscariasul...
inca 7 comentarii comenteaza