​​VIDEO Trupa Taxi, cântec parodie la adresa lui Iohannis: "Cine mi-a spus mie că nu mai e nicio pandemie? Un sas!" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853miercuri 01 dec 2021

​​VIDEO Trupa Taxi, cântec parodie la adresa lui Iohannis: "Cine mi-a spus mie că nu mai e nicio pandemie? Un sas!"

de V.M. Duminică, 24 octombrie 2021, 22:06
- a A+
Imagine
Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a publicat duminică pe canalul de YouTube o piesă satiră la adresa președintelui Klaus Ioahnnis, intitulată "Un sas, un sas, un sas" (melodia fiind un cover după celebra "Quizás, quizás, quizás").


Șeful statului este criticat în versuri pentru declarațiile sale din ultima perioadă.

"Păi cine a zis în vară / Cine mi-a spus mie / Că nu mai e nicio pandemie? / Un sas, un sas, un sas!" - cântă solistul Dan Teodorescu în piesa ce ironizează prestația președintelui țării.
  • "Deci cine mă obligă / Să cred inevitabil / Că e iresponsabil? / Un sas, un sas, un sas! (...) Și cine mă jignește / Și cu vorba, și cu fapta? / Și cine îmi povestește / Că stânga e dreapta? / Și cine îmi explică / Fără scrupule, fără rușine / Că răul e de fapt bine? / Un sas, un sas, un sas! ", mai spun versurile parodiei.
De altfel, Dan Teodorescu l-a criticat și zilele trecute pe Klaus Iohannis, când șeful statului a ieşit într-o declaraţie de presă, în cea mai neagră zi de la începutul pandemiei, și a admis că "nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum".

"Domnule Iohannis, mă scuzați, aveți idee cum se scrie în germană "Hai, sictir, nenorocit cinic şi iresponsabil"? Întreb pentru mine.", a scris el pe Facebook.
46167 de afisariE chiar bunicel...
UnOarecare [utilizator], Duminică, 24 octombrie 2021, 22:14
+50/72
...versurile sunt o fresca a actiunilor neghioabe care ne-au adus aici...
Dacă va apărea Codruța...
AlinL [utilizator], Duminică, 24 octombrie 2021, 22:47
+27/37
...mulți se vor maroni pre dumnealor.
inca 34 de comentarii comenteaza