Tom Cruise, cascadorie impresionantă pe aripa unui avion de război pentru Mission: Impossible 8 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614marţi 25 ian 2022

Tom Cruise, cascadorie impresionantă pe aripa unui avion de război pentru Mission: Impossible 8

de Redactia Duminică, 28 noiembrie 2021, 13:53
- a A+
Imagine
Tom Cruise a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial în timp ce face loopinguri, într-o scenă pentru al optulea film din franciza "Misiune Imposibilă", scrie Daily Mail .


Actorul american, care filmează pentru "Mission:Impossible 8", a fost fotografiat de tabloidele britanice în timpul unei scene periculoase, relatează sursa citată de News.ro.

Starul, în vârstă de 59 de ani, apare suspendat de aripa unui avion militar din al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943.

În imaginile publicate de DailyMail, Tom Cruise apare cu cască şi salopetă maro, într-o poziţie periculoasă (deşi controlată).

Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi realizează majoritatea cascadoriilor. De altfel, el s-a accidentat în timpul filmărilor la precedentul film din franciză, "Mission Impossible: Fallout".

În ceea ce priveşte "Mission Impossible 7", ale cărui filmări s-au încheiat şi care trebuie să intre în cinematografe în septembrie 2022 după mai multe amânări, actorul a asigurat că "a realizat cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa".

Pentru acea scenă, actorul trebuia să meargă cu o motocicletă pe marginea unei faleze. O secvenţă pentru care şi-a riscat viaţa, a mărturisit el pentru revista Empire.


6649 de afisariTake it easy, young man at 56...
John M. [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 13:36
-1/1
A mai fost un superman ca tine si a murit ca un prost in plina glorie cand si-a rupt gatul cazand de pe un cal care sarea peste un obstacol de 1 metru...
comenteaza