Banner de protest la adresa lui Iohannis afișat la parada militară: "liescu a chemat minerii. Iohannis a chemat PSD-ul" VIDEO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD luni 17 ian 2022

Banner de protest la adresa lui Iohannis afișat la parada militară: "liescu a chemat minerii. Iohannis a chemat PSD-ul" VIDEO

de C.V. Miercuri, 1 decembrie 2021, 11:41
- a A+
Imagine
Un banner cu mesaj critic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a cooptării PSD la guvernare a fost afişat de câţiva dintre cei veniţi să asiste la parada de Ziua Naţională, de la Bucureşti.


Bannerul afişat de câţiva dintre cei care asistă la parada militară organizată la Arcul de Triumf conţine mesajul "Iliescu a chemat minerii. Iohannis a chemat PSD-ul",potrivit imaginilor de la eveniment, relatează News.ro

Pânza pe care este inscripţionat mesajul a fost întinsă pe gardurile metalize care limitează accesul publicului către bulevardul pe care se defăşoară parada.

Jandarmii au intervenit, solicitând iniţiatorilor demersului să îndepărteze bannerul, însă aceştia au refuzat, potrivit unei înregistrări făcute publice de Marian Rădună, lider al Geeks for Democracy.9098 de afisariFelicitari acestor romani!
kanes [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 12:20
+28/50
Si rusine Jandarmerie! In loc sa slujeasca interesele cetatenilor Jandarmeria se compromite alegand sa slujeasca interesele politicienilor vremelnici.

Cand era Dragnea au gazat si batut romanii care protestau impotriva mafiei PSD, acum impiedica romanii sa se exprime liber la adresa lui Iohannis care a tradat increderea care i s-a acordat.
Ce-i pasa lui?
consumator2 [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 12:13
+17/29
Si-a asigurat al doilea mandat, stie ca nu are mai mult
inca 14 comentarii comenteaza