Care sunt cele mai accesate melodii în 2021 pe Apple Music - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614marţi 25 ian 2022

Care sunt cele mai accesate melodii în 2021 pe Apple Music

de C.V. Miercuri, 1 decembrie 2021, 16:07
- a A+
Imagine
Apple Music a dezvăluit lista celor mai accesate melodii de anul acesta odată cu listele Top 100, care cuprind şi cele mai citite versuri, cele mai ascultate piese pentru fitness şi cele mai căutate cântece pe Shazam.


Cea mai accesată melodie a anului pe Apple Music a fost "Dynamite" a grupului k-pop BTS, urmată de "drivers licence" a Oliviei Rodrigo, de "Positions" a Arianei Grande, "For The Night" (feat. Lil Baby & DaBaby) a lui Pop Smoke şi de "Blinding Lights" a lui The Weeknd, potrivit News.ro

Top 10 e completat de "Peaches" (feat. Daniel Caesar & GIVĒON) - Justin Bieber, "good 4 u" - Olivia Rodrigo, "STAY" - The Kid LAROI & Justin Bieber, "Dakiti" - Jhay Cortez & Bad Bunny şi de "Levitating" (feat. DaBaby) - Dua Lipa.

Topul 100 al celor mai citite versuri este dominat de "drivers licence", iar cât priveşte fitnessul, cea mai accesată piesă a fost "Heart & Heart" a lui Joel Corry, colaborare cu MNEK şi care a fost remixată de Tiesto.

Mai mult de 11,5 milioane de utilizatori au folosit aplicaţia Shazam pentru a descoperi "Astronaut in the Ocean" a rapperului Masked Wolf. Piesa a fost lansată în 2019, însă a devenit virală pe TikTok şi a fost căutată prin Shazam mai mult decât oricare alta în anul 2021.

The Weeknd s-a clasat pe locul al doilea, cu 8,5 milioane de căutari pentru "Save Your Tears", în timp ce "Bad Habits" a lui Ed Sheeran a fost căutată de 8,1 milioane de ori.


1653 de afisariMda…
Sebycopilu [utilizator], Joi, 2 decembrie 2021, 0:17
0/0
… cred ca numai prin State si cateva tari ma dezvoltate se mai acceseaza Apple Music ca Romania sunt pline Iphoanele de melodii piratate :))
comenteaza