Alerta cu bombă de la Băneasa Shopping City: Alarma nu s-a confirmat / Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un copil. Acesta a fost amendat - UPDATE - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614marţi 25 ian 2022

Alerta cu bombă de la Băneasa Shopping City: Alarma nu s-a confirmat / Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un copil. Acesta a fost amendat - UPDATE

de V.M. Vineri, 14 ianuarie 2022, 18:08
- a A+
Imagine
Autorităţile au intervenit, vineri, după ce au primit un apel la 112 care anunţa un dispozitiv exploziv la Băneasa Shopping City, relatează News.ro. Ulterior, SRI a anunţat că alarma nu s-a confirmat. Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un copil, care a susţinut că a făcut o glumă. Acesta a fost amendat cu 2.000 de lei.


"Urmare a sesizării formulate în sistem 112, în care o persoană anunţa existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unui complex comercial din Sectorul 1, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat iniţiatorul apelului, un minor de 15 ani. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei conform OUG 34/2008", a transmis Poliţia Capitalei.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, comisarul şef Georgian Drăgan, a anunţat că poliţiştii au identificat persoana care a sunat, vineri după-amiază, anunţând că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta Băneasa Shopping City. Acesta a precizat că este vorba despre un copil de aproximativ 15 ani, care a afirmat că a făcut o glumă. Copilul a fost chemat, împreună cu părinţii, la poliţie.


Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City"În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 a fost sesizată prezenţa unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din Sectorul 1", a transmis presei, vineri, SRI.

Mai exact, este vizat mall-ul Băneasa Shopping City.

"La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Roman de Informatii şi se aplică măsurile de intervenţie standard, în colaborare cu Politia Romană", a mai transmis SRI.

Clienţii au fost evacuaţi şi s-a căutat eventualul dispozitiv.

Ulterior, SRI a informat că alerta cu bombă nu s-a confirmat.


2464 de afisariPe ala cu BOMBA adevarata de la Arad l-ati prins?
Gryphus [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 18:20
+8/8
copii care suna la Mall sa anunte ca e o bomba...cam atat poate SRI.

dar cand pune un profesionist o bomba astia nu-s in stare de nimic
Se ocupa Bode
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:44
+4/4
Ai uitat? Romania e tara sigura! Sigura pentru interlopi si infractori. Ca doar ei sunt protejati. Ailalti se multumesc doar cu doamne-ajuta, atat.

Apoi soc si groaza politia se mira de ce isi fac multi dreptate cu mana lor si nu se bazeaza pe institutii.
inca 2 comentarii comenteaza