1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021
Versiune
Mobile
Lol
mitg [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 23:54
+14/18
"prin „măsuri de educație politică”, care ar fi „un element esențial” al „culturii de conducere"

Au citat din Ana Pauker sau tortionarul Visinescu?
ca in experimentul pitesti
Sosocel_mic [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 0:04
+9/15
se ascute lupta de clasa(rasa?)
.
minrest [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 0:17
+4/8
O invatatore din SUA a folosit metoda asta, imediat dupa asasinarea lui Martin Luther King; pe scurt, a pretins ca elevii cu ochi albastri sunt superiori, iar acestia acceptau situatia cu placere, apoi ca cei cu ochi caprui sunt superiori, iar acestia o luau in serios incantati. Sa faci din asta o metoda, si sa o aplici pe adulti, nu cred ca e inspirat; e drept ca poate fi si traumatizant; dar nici nu cred ca e ii face pe albi sa se simta inferiori, caci ambele tipuri de ochi sunt considerate superioare, pe rand.
.
AdiSun [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 0:36
+7/15
Stati linistiti, marxismul cultural e doar o teorie a conspiratiei. Asezati-va linistiti la locurili voastre.
Cum am ajuns aici
Setalcott [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 2:55
+1/7
After a time, the words themselves—“racism,” “racist”—came to evoke pangs of revulsion and guilt on their own, just as the sound of a dinner bell resulted in Pavlov’s dogs salivating. The media had created a conditioned response to the word racism. Now, all anybody has to do to get whites to turn pale, become apologetic, and give in is call them racist. People don’t have to argue the facts with whites; all they have to do is push the right emotional button. If they ring the “racist bell,” whites—even the most rugged and proudest of whites—will bow their heads and put their tails between their legs and let people have their way with them.

https://www.theoccidentalobserver.net/2021/07/11/william-pierce-and-me-on-racism/

https://www.youtube.com/watch?v=niiF8hCSrYQ

https://www.youtube.com/watch?v=BpafUzMayYg
daaa
Toni_Romania [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 9:30
+5/7
Așa ”rasism” e în europa că an de an milioane de persoane cu piele maro sau neagră din Lumea a 3-a se instalează în europa sau incearcă să migreze în europa. Pff.
...unde sunt ucise sau agresate
Ioan.Toma [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 11:54
-4/8
Italia, marocan ucis de un politician de la Lega. Victima autopsiata pe repede inainte, criminalul adapostit "intr-un loc secret": https://www.iltempo.it/politica/2021/07/24/news/massimo-adriatici-assessore-lega-omicidio-voghera-marocchino-pistola-arresti-domiciliari-28092980/

Germania, mai precis fosta SBZ (Vasluiul Germaniei), somalez agresat in autobuz (trantit la podea, calcat in picioare) de opt persoane, inclusiv de un politist, cercetarile treneaza: https://www.mdr.de/nachrichten/sachsen/chemnitz/annaberg-aue-schwarzenberg/rassistischer-angriff-polizist-beteiligt-100.html

Si multe alte cazuri de agresiuni rasiste, care nu apar in presa romaneasca.
Rasistii ...
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 12:07
+4/8
..care urasc rasa alba dau repede minusuri.
Peste tot ..
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 12:39
+3/7
...sunt cazuri de agresiuni rasiale, care nu apara in presa de stanga. Poate cauti pe youtube, sa vezi agresuni rasiale in state asupra unor albi, in zonele de negri. Sau alea nu-ti plac si-ti plac doar cele cu marocani?

https://www.youtube.com/watch?v=ACPdvckwMS0
cred ca urasti mult europenii nativi
AliKimiku [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 14:02
+4/8
Ca sa vii cu exemple din astea? Sa iti aduc aminte de cati marocani se omoara intre ei intr-o veselie?
Ma mir de ce mai emigreaza atitia daca in Europa ii asteapta o moarte sigura!
Sunt agresiuni comise de politisti ori politicieni
Ioan.Toma [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 14:12
-2/6
In Italia - politician de extrema dreapta (Lega), fost politist, fost avocat. Insusi MusSalvini i-a luat apararea. In Germania e vorba de un politist. Agresiuni rasiste, crime cu sange rece.

Despre crima din Italia si tentativele de a o musamaliza a scris inclusiv Corriere della Sera, cel mai respectat ziar din Peninsula. MDR face parte din trustul public din Germania. Despre ce presa de stanga vorbesti asadar?

Negrilor tai cine le tine spatele? Cati poarta haina statului? Cati sunt ascunsi in "locatii secrete" dupa ce ucid, in loc sa ajunga dupa gratii, unde le este locul?
.
minrest [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 14:15
0/4
Este gresit redat exercitiul, Aliu. ''Ochii caprui'' si ''ochii albastri'' sun ''rasa superioara'' pe rand. Nu uita ca majoritatea germanilor au ochi caprui, nu ochi albastrii.
.
minrest [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 16:36
-4/8
„Acest atelier de o zi permite celor două grupuri separate, cu ochi căprui și cu ochi albaștri, să simtă efectele discriminării, în cel mai înalt grad” Deci, grupurile simt pe rand efectele discriminarii, pe rand ''ochii albastri'' si ''ochii caprui'' sun considerati superiori; nu sunt injositi cei cu ochi albastri; dealtfel, majoritatea germanilor au ochi caprui, nu albastri. Nu va mai lasati sugestionati asa usor. Cititi cu atentie.
.
minrest [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 16:38
+1/5
Asa era experimentul Pitesti, doua grupuri diferite earu considerate superioare unul celuilalt, pe rand, ca sa vada unde duce discriminarea, dupa care experimentul Pitesti se termina si plecau acasa? Esti sigur?
Pai cum cine?
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 18:00
+3/5
Democreatii tai le tin spatele si dau legi care sa-i avantajeze:

"For one thing, in 2014 California passed a ballot measure called Proposition 47, which deems any nonviolent theft of items worth less than $950 a misdemeanor, not a felony."

Cati sunt dupa gratii dupa astfel de acte de violenta si furturi? Nici macar unul.

Dupa tine, rasism este numai daca este facut de politicieni si/sau politisti? Cam la orice crima facuta de politisti se inceatca musamalizarea, indiferent de rasa victimei.

Nu sunt negrii mei si sa le spui negri este rasism. Ar fi fost bine sa fie ascunsi, dar sunt in aceleasi locuri, facand aceleasi lucruri altora.
Nu are legatura cu articolul.
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 18:01
+2/4
Are legatura cu comentariile: rasisti care urasc rasa alba, apar repede si se exprima.
Ce-are SUA cu prefectura?
Ioan.Toma [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 19:13
-4/6
Ce legatura este intre o singura lege dintr-un singur stat american si ceea ce se intampla in doua state europene? Ce treaba au democratii de peste Ocean cu rasismul lui Salvini ori cu rasismul est-germanilor?
Era vorba de rasism..
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 20:05
+3/3
Si tu ai dat niste exemple de rasism si eu am dat niste exemple de rasism. Ai intrebat de politiceni, nu ti-a placut cand ti-am aratat cum sunt politicienii democrati implicati in rasism. Acum vrei sa rezumi totul numai la resismul contra imigratilor din Europa.

Eu ti-am spus ca rasismul este peste tot si se regaseste la absolut toate rasele. Tu vrei sa ne demonstrezi ca albii sunt cei rasisti si atat. Vrei si exemple de rasism din Europa facute de imigrati altora? Sau mai exact ce doresti sa demonstrezi?
Mai citeste inca o data.
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 20:12
+2/6
"Persoanele cu pielea albă sunt puse să experimenteze direct cum se simte rasismul, "

"„Nu numai în școli, albii ar trebui să se jeneze de culoarea pielii și a ochilor".

Este vorba despre albi, nu ochi.. Aia cu ochii e ceva pe langa, principalul subiect este "albii sunt rasisti si trebuie sa fie rusinati ca sunt albi. Acum ai inteles?
Nu, n-ai dat exemple de rasism
Ioan.Toma [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 20:53
-1/3
Nu, chiar nu mi-ai dat nici un exemplu de politician democrat implicat in rasism. Ai dat exemplul unei singure legi dintr-un singur stat american, prin care furturile FARA violenta sunt incadrate la contraventii daca nu depasesc o anumita valoare, si nu la infractiuni, dar tot fapte penale sunt. Violenta, in schimb, ramane in continuare pedepsita exact ca pana acum. Ce treaba are asta cu vreo rasa sau cu rasismul in sine? Ce, albii sau hispanicii sau indigenii nu fura?

In plus, ai dat-o in whataboutism: ai schimbat vorba, de la rasismul leghist si cel neonazist, ai inceput sa bati campii cu ce e in SUA. Nu mai spun ca jafurile, desi sunt tot fapte penale, nu pot fi echivalate cu violenta ori crima comisa cu sange rece. Si nici nu sunt musamalizate de politic ori justitie. Or, politicianul leghist criminal e acum adapostit de ai lui si nu in puscarie. Iar politistul est-german e si el bine-mersi in loc sa fie dupa gratii. Sa-ti mai amintesc de cazul Oury Jalloh, neelucidat nici in prezent?

Asa-zisele exemple de "rasism" din Europa, cu care ma ameninti, sunt crime motivate religios, asa cum religios sunt motivate si crimele NSU din anii 2000 ori actele teroriste de la Hanau si Halle, in care crestinii au vizat uciderea unor persoane de alta religie.
Ti-am dat exemple de rasism.
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 22:38
0/2
Nu vrei sa le vezi, asta e pentru ca esti rasist, e simplu.
Aceasta lege ..
Alius [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 22:49
-1/1
.a fost data de democrati cu dedicatie pentru BLM, care fac majoritatea furturilor in zonele respectve si nici nu sunt acuzati, cum afirmi tu. "Proposition 47 este una dintre cauzele pentru care infractorii au devenit atât de îndrăzneți și nu se mai tem de pedepse. În timpul unui Facebook Live desfășurat recent, șeriful districtului Los Angeles, Alex Villanueva, a discutat despre creșterea criminalității, spunând că Proposition 47 și procurorii districtuali care se mândresc ca fiind progresiști și reformatori și care nu-i pun sub acuzare pe hoți sunt „adevărata problemă.”

„În trecut, înainte de Prop-47 și înainte de acești procurori progresiști… suspecții măcar se sinchiseau să fugă; acum nici măcar nu se mai obosesc să dispară. Pur și simplu ei ies din magazin fără să se grăbească știind că, atâta timp cât păstrează suma (obiectelor furate) sub 950 dolari, este perfect OK,” a declarat Villanueva."

In plus, vorbesti de violenta, da, nu se pot compara cu violenta acelora pe care i=am vazut sarind pe stomacul unui alb si trecand cu bicicleta peste el. Acea violenta se pare ca e ok pentru tine si nici macar nu e rasism.. Doar daca se intampla marocanilor e rasism.

Asa si eu pot spune pe buna dreptate ca acele cazuri aratate de tine nu sunt cazuri de rasism, ci de xenofobie. Simplu.
Simplu "gandesti" tu
Ioan.Toma [utilizator], Luni, 26 iulie 2021, 0:26
+1/1
Tocmai ca sunt impotriva rasismului, iar despre xenofobie am invatat mult, din pacate, chiar aici, in Germania, asa ca nu am nici un motiv sa o aprob.

Ti-as recomanda carti care explica persistenta xenofobiei si a rasismului in fosta SBZ, chiar si dupa Wende, dar la cat de simplist "gandesti" sigur n-ai intelege nimic din ele. Pana si postarile mele iti solicita dincolo de limite capacitatile de intelegere, asa ca ma las pagubas.
.
minrest [utilizator], Luni, 26 iulie 2021, 0:51
+2/2
M-ar mira sa fi postat vreun non european, romii nu prea posteaza, si nici nu am vazut in Romania ura de sine izvorata din idei stangiste radicale.
.
minrest [utilizator], Luni, 26 iulie 2021, 0:56
+3/3
Asta spune tabloidul Bild, ca albii ar trebui sa se rusineze; este concluzia trasa de acest tabloid. Experimentul nu se ocupa de piele, numai de ochi. Intai li se spune celor cu ochi albastri ca sunt superiori, apoi invers, li se spune celor cu ochi caprui ca sunt superiori. Subiectul este experimentul, care foloseste culoarea ochilor, iar ce spui tu despre albi sunt comentariile tabloidului Bild, nu subiectul.
Pentru BLM, deci si pentru nemtii albi?
Ioan.Toma [utilizator], Luni, 26 iulie 2021, 17:35
+2/2
In Berlin, ca si in Londra, la protestele BLM am vazut mai mult albi decat negri. Intra macar pe Wikipedia, articolul despre BLM, si te convingi. Nu mai zic de albii din echipa Angliei la Europene, care au ingenuncheat inaintea fiecarui meci. Asadar, ma simt indreptatit sa te intreb: de cand fura nemtii si britanicii albi din magazinele americane si de cand dau democratii legi pentru ei?

BLM, ca si Antifa, ca si Rezist, ca si multe altele, sunt curente de gandire si nu organizatii bine definite si structurate. Si contin persoane atat de diferite intre ele incat nici nu ar avea cum sa stea toti intr-o aceeasi organizatie.

Da, ma revolta un negru sarind pe burta unui alb la fel cum ma revolta un alb (si politist pe deasupra) sarind pe burta unui negru. Si ma revolta si mai tare cand un politician de extrema dreapta ucide un extracomunitar nevinovat si apoi e protejat de intregul partid... asa, cam ca Dan Sova de catre PSD.

Ma revolta si ce s-a intamplat in cazul Teo Peter si in general in cazurile in care criminalii sunt facuti scapati. De-asta de exemplu ii urez si politicianului leghist, si lui Chauvin sa putrezeasca in inchisoare. Si oricarui criminal, de altfel, indiferent de culoare ori apartenenta politica.

Si apoi, vorba unui alt forumist, ne batem capul cu concluziile abracadabrante ale unui angajatilor unui tabloid. E ca si cum am lua de bun ce scriu Libertatea sau Cancan.
agresiuni
Toni_Romania [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 8:38
-1/1
In Europa oameni se mai agreseaza intre ei, pe varii motive. Uneori culoarea pielii poate fi un motiv. In ambele sensuri,. Dar repet - strazile in Londra, Paris, Bruxelles, Amsterdam, sunt pline de negri si arabi si asiatici. Integrati social, toti. De moschei, ce sa mai zicem... De cartierul arabilor Molenbeek din Bruxelles stie cineva?
De ce oare e asa?
comenteaza