1 € 1 USD 4,3614marţi 25 ian 2022
Versiune
Mobile
Sportul romanesc e putred
ready4war [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 9:15
+13/13
Sportul romanesc e putred, plin de lipitori politice.
Daca vreti sa vedeti caz exemplar de coruptie, uitati-va la Institutul National de Cercetare pentru Sport, ala de langa Arena Nationala, care este in subordinea Ministerului si care ar trebui sa ajute sportivii cu imbunatatirea tehnicilor de antrenament.
In realitate e plin de oameni cu carnet de partid, care vin acolo doar sa faca fitnes si pleaca, institutia cumpara laptopuri la fiecare 6 luni dar in realitate cei cativa angajati care chiar lucreaza nu au mai primit calculatoare noi de peste 3-4 ani, seful este un escroc care e numit fara concurs si care ii umileste pe toti cei care nu il pupa in fund sau nu fac parte din partid, iar cei care si-au permis sa faca plangere catre minister au fost dati afara.
Acest lucru a fost tolerat si chiar sustinut de Gabriela Szabo si Elisabeta Lipa inclusiv cand erau Ministrii ai sportului, situatia fiind asa inca de pe vremea lui Ponta...
Si acum ne miram de ce nu sunt rezultate...
Daca vor fi rezultate, vor veni de la sportivi care s-au antrenat pe afara, ca in Romania in facultatile de sport e plin de analfabeti care si-au bagat toate rudele in posturi caldute, care nu au nici o legatura si nici un respect pentru sportul de performanta.
bun articol
ivana.tiberiu1375394274205 [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 9:31
+3/7
Foarte bun articolul, mai trebuie punctat faptul ca se vede la aceasta olimpiada ca nu avem deloc sport si ca trebuie actionat neintarziat. Daca votul sportivilor merituosi ar fi x10, toti politicienii se implicau. Acum nimeni nu vrea sa munceasca sa depuna efort sa reprezinte tara. Toti vor sa traiasca bine si sa isi umple conturile prin reprezentari individuale in turnee platite bine. Pe vremea raposatului pentru reprezentarea tarii nu primeau mare lucru era in jc patriotismul, mandria de a fi roman. Cei vinovati sa plateasca cu varf si indesat. Probail ca de obicei la noi nimeni nu este vinovat, cu toate ca la conducerea tarii s-a aflat si stanga si dreapta. Nu se poate sa nu fim prezenti la JO la gimnastica, handbal, volei, baschet, tenis de camp etc. La box aveam cate un pugilist la fiecare categorie, la fel la lupte. Mergem cu carpeli la fotbal si tenis de camp si te faci de ras.Iar de analize la niveulul ministerelor si guvernului suntem satui. Sa prezinte planul de guvernare inainte de a lua puterea si vor vedea ce au promis. Nu mai avem nimic in Romania si probabil ca este o chestiune de timp pana ajungem sa fim 15 milioane si aceia dezbinati
Eu nu înțeleg
titiacs [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 10:54
+2/2
care este rolul Ministerului Tineretului și Sportului. De tineret nu se ocupă de sport nici atît. De ce nu se face ca în Italia unde Comitetul Olimpic este practic Ministerul Sporturilor. Vor spune uni că sunt și sporturi neolimpice. OK , să dăm o denumire corespunzătoare și să existe o singură entitate sportivă. Suntem ași la redenumit ministerele. Dar se vrea ?
avem un aur
mongolul [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 10:57
-2/2
ciclism femei; Ana si nu mai stiu cum; o matematiciana. Rapidista. Vad ca nu se popularizeaza de loc.
Adica, pe vremea PSD-ului era mai bine?
Miky60 [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 11:16
0/8
Cum poti sa spui asta, puiule de comunist pesedist?
Mai bine sa fie mai urat dar sa nu mai fie contracte cu firmele de casa ale pesedeului!

Presupun ca nici nu te-ai vaccinat, sosocule!
este adevarat, politicienii gresesc
mongolul [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 11:21
+2/4
fundamental, neacordind o atentie speciala sportului.
Dar intr-o tara civilizata, banii pentru sport (si cultura) nu vin doar de la stat.
Patronatul nostru (de ambe sexe), ce face? Mai ales ca avem o lege a sponsorizarii... Pentru publicat carti nu dau bani, pentru filme nu dau bani, la sportivi nu dau bani...
Nu cumva patronatul nostru este cam primitiv? Hagi Tudose?
Intreb si eu.....
deloc, bre
acribion [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 11:55
0/2
...nu se popularizeaza, fara ,,de loc"��
Sa terminam cu vaicareala
Tehnik [anonim], Marţi, 27 iulie 2021, 12:15
0/4
N-am inteles logica pentru care se canta prohodul sportului de catre toata media. Sportul de performanta este o activitate mare consumatoare de resurse si tot la banul public apeleaza cat poate de mult. Sportul de masa nu exista pt ca in afara de alergat, role si bicicleta prin parcuri orice facilitate existenta in orase, costa sa o folosesti ca adult si copil. Nu este nimic gratis in lumea aceasta.
Vaicareala comentatorilor de sport care au stat si stau bine mersi be bani multi si dau din gura, nu ma intereseaza, Este o nesimtire. Aveti impresia ca cei din tenis ce isi consuma proprii bani, nu mai pot de amaratii de la lupte sau box. Intrebati un parinte cat costa sa faca copilul inot, fotbal, tenis si apoi mai vorbim. Nu am nimic cu sportul si ideea de sport de intretinere a organismului. Sportul de performanta daca uzeaza si afecteaza corpul uman mai este sport? Pentru ce se apeleaza la dopaj?Sa terminam cu patriotismul asta ieftin ca toti de la sport lupta pt tara. Militarii din Afganistan ce sa zica?.Cum zicea Fl Petre: "murim cu ei de gat" si au pierdut lamentabil o partida cu bulgarii, ca ultimii mediocrii. Spectacolul sportiv daca e prost sau mizerabil, alterat de arbitrii si oficiali nu vad de ce trebuie sprijinit de primarii si alte spectacole si genuri artistice nu? Copii de la sate ce facilitati au? Garla si imasul vitelor, in cel mai bun caz. un teren de pe vremea impuscatului. Paine si circ de de mii de ani. Atata doar ca circul sa diversificat si acum ajunge pe orice smartphone in orice cotlon.Sportul de performanta sa devina onest, privat, sa propuna spectacol sportiv si sa caute audiente si resurse.Tara asta rasplateste atat cat poate medaliile olimpice. Sunt curios cat primesc cei de la fizica, matematica, chimie si cat se investeste in ei.
Cine suntem noi sa ne comparam cu marile puteri ale lumii care au resurse. Am ajuns ca in meciurile de fotbal la copii sunt parintii atat de agresivi in tribune incat strica bucuria jocului celor din teren.
Scris alambicat
Ahha [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 13:28
+1/1
"după parcă" ? N-am reusit sa citesc pana la capat
dublarea
mongolul [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 14:47
0/0
cu efect de hiperbola, bre! sa priceapa si ai de nu popularizeaza si sa atraga atentia ...
si al doilea comentariu,
mongolul [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 14:52
-1/1
de ce l-ati taiat? Dati cu minus ca timpitii. Faceti parte din patronatul inconstient, care nu sponsorizeaza cultura si sportul? Sau va dau bani doar voua, sa taiati tot ce nu le convine, pe retelele de socializare??
Sportul modern se mentine din investitii de stat si sponsorizari private. Unde sunt privatii nostri? (De ambe sexe.....) Voi comunisti? Doar statul? mde... asteptati la stat!
Logoree
Setalcott [utilizator], Marţi, 27 iulie 2021, 17:21
-1/1
Poate cineva să-mi explice intr-o propoziție ce legătură are echipamentul cu bătaia? Ca n-am vreme de citit zeci de pagini pe langa.
comenteaza